Dansa hela nattenDen här låten får mig att vilja dansa hela natten!

På tvn!

Just nu följer jag å Micke Weeds och Dexter. Två riktigt bra tv-serier. Och självklart längtar vi efter tredje säsongen av True Blood!


Vill ha

Just nu vill jag verkligen ha utemöbler till balkongen och framsidan.

På balkongen skulle jag vilja ha en rejäl soffa.

Typ den här från Ikea:


Typ en hörnsektion och en eller två sittsektioner.

Jag skulle oxå vilja ha nån slags hylla, kanske en vanlig lagerhylla i trä att odla på.På framsidan skulle jag vilja ha en enkel cafégrupp eller en träbänk.


En sån här smart solcells lampa skulle vara trevligt på bordet utomhus. Den laddar sig själv när solen skiner så kan man ha den på när skymningen kommer :) Billigt och miljövänligt!

Alla bilder kommer från Ikea

SnabbMat

När det gäller bantning eller förresten bantning låter så negativt, vi kallar det leva hälsosamt och ta hand om sig själv istället :) . Ja när det gäller att leva hälsosamt så tror jag på vissa grejor(alla tror på olika metoder och det som funkar för dem, funkar för dem)

Jag tror i alla fall på motion, jag märker att så fort jag motionerar så får jag mer energi, migränen blir lindrigare, jag känner mig snyggare. Ja plus-listan kan bli hur lång som helst!

Jag tror också på att man kan äta det mesta, i rimliga mängder såklart!
Jag vet att GI och LCHF funkar jättebra för vissa! Men som sagt man måste hitta grejen som passar en själv!
Själv tror jag på (när det gäller maten) att räkna kalorier. Att helt enkelt ha koll på vad man stoppar i sig(kalori och näringsmässigt) och ha koll på vad man gör av med(motion).

När man gör av med mer än man stoppar i sig, ja då går man ner i vikt helt enkelt!

Ja ibörjan är det krångligt att hålla koll på varenda kalori hit och dit, men som med allt så lär man sig med tiden :)
Och det finns jättebra hjälpmedel. Det står alltid på förpackningen hur mycket en grej innehåller, sen är det bara att räkna.
Och när man äter ute då?
Ja det är lite krångligare, men det går, bara man tänker sunt!
Och för er som är snabbmatsjunkis så finns det listor. Alla stora kedjor har de i resturangerna och på webben :)

Se här nedan bara!

http://subway.se/naringsguide.asp?naring=1

http://www.max.se/naringsvarden.aspx

http://www.mcdonaldsmenu.info/nutrition/ourmenu.jsp


Halsinfektion

Min hals är så öm och svullen. Har varit så i en vecka nu. Känner mig dock pigg förövrigt. Mycket konstigt tycker jag. Har man en riktigt halsinfektion får man väl feber eller?  Och det har jag inte, bara jätteont i halsen. Har till och med svårt att sova på nätterna på grund av halsen. Funderar på att ringa hälsocentralen, men det känns lite löjligt.

Det som stör mig mest är att jag inte vågar träna. Vill verkligen ut å jogga, men man ska ju absolut undvika träning om man har ont i halsen. Det känns så frustrerande!

Förövrigt har jag varit migränfri i hela TVÅ veckor. Rekord för det här året! Känns fantastiskt!

Lördagsmys

Igår kväll kom Sara över och hängde lite. Vi lagade tacopaj och kollade på Kill Bill-filmerna. Verkligen ett trevligt lördags-häng!

Cykelpremiär

Pappa lämnade in min cykel på vårrust och nu har jag fått tillbaka den. Så idag blir det cykelpremiär till jobbet :)

Kelly watch the stars

Jag gillar den nya nerbantade Kelly Osbourne. Hon ser sund ut, inte alls anorex ut. De flesta Hollywood kändisar går ju ofta överstyr när de går ner känns det som, se bara på Nicole Richie. Men Kelly ser faktiskt sund ut. Okej att hon förmodligen är retuscherad på den sista bilden. Men på de andra vimmel-bilderna så strålar hon verkligen!

Hon är ju med i amerikanska versionen av Let´s dance, och det var då hon började gå ner. Förmodligen mycket på grund av den hårda dansträningen. Men hon äter även sundare nu. Men hon går inte på nån galet strikt diet utan unnar sig fortfarande. Men nu dricker jag en läsk om dan istället för tio säger hon. Okej jag kanske inte tror att hon dricker EN läsk om dan(det låter mycket tycker jag). Men det är bra att hon unnar sig och inte svälter sig själv!

Hjärt å lungräddning!

Har inte bloggat på jätte jättelänge, har inte funnits inspiration och lust helt enkelt!

Men idag kände jag, att nu jäklar ska jag blåsa liv i bloggen igen, ge den hjärt å lungräddning!

Ja vad har hänt sen sist? Jag åkte iväg 2 och en halvvecka och tog körkort! En av de stoltaste stunderna i mitt liv hittills. Kanske låter löjligt. Men jag var väl inte direkt nån pluggis på gymnastiet. Och det kändes helt underbart att plugga teori, klarade teoriprovet på första försöket, uppkörningen likså. Det höjde verkligen min självkänsla!

Jag och Micke har nu fått ordning i lägenheten, precis som vi vill ha det. Älskar vårt nya hem, älskar att vara sambo. Typ det bästa jag gjort :P Ja jag skryter upp mig själv mycket i det här inlägget men det får ni ta. Mår så bra nu :)

Här kommer lite bilder från lägenheten:RSS 2.0