Musiktipset!

Lyssna på Nikola Sarcevic. Han är fantastisk :)
Han är även sångare i Millencollin, men solo låter han inte alls så. Snarare popig med countrytoner :)
Riktigt trevligt! Grymma ballader gör han oxå :)



Chillin with my gnomies



I julklapp har jag bland annat fått fina kylskåpsmagneter av syster.

En julblomma!

Till er alla :)

Man får vad man förtjänar

Och ibland kan det var en Skateboard. Som när man i förbi farten nån gång för längesen råkar nämna för sin pojkvän att om man nån gång skulle få en skejtbräda så skulle man nog ta å lära sig att skejta. Ja då antar jag att man förtjänar en:)
Förbered er på en blå och röd Åsa i vår :P

Söndag

Åhh vilken hälig söndag jag har haft!
Jag har haft problem att sova hela veckan. Men inatt sov jag så skönt i Daniels nya säng. Sov ända till elva nästan, Sen hörde Mika av sig och undrade om jag ville följa med en sväng till valbo vilket jag såklart ville. Vi käkade otroligt god kikärtsgryta på Ikea. Mika inhandlade lite saker till sin nya lägenhet.
Sen åkte vi förbi Haga en sväng å tittade till hennes föräldrar som höll på att tapetsera hallen. De böjd på jättegoda goda lussebullar å kaffe. Sen sprang vi in på Konsum en sväng å sprang in i mina föräldrar. Så då fick man mamma-pussar!
Efter det åkte jag hem och julstädade....åhh va skönt att få lite ordning här hemma. Det har varit lite kaos-artat här under arbetsveckan,,,jag skyller på att jag jobbat mycket.
Vid 18 kom Carin hem till mig. Hon lagade världens godaste spenat risotto och jag lagde en sallad som jag blev riktigt nöjd med.
Som vanligt när Carin är här hade jag hur trevligt som helst. Vi pratade om allt och inget. Och såg en riktigt bra film.

Den handlade om massa kvinnor på en skönhetssalong i Beirut. Jättehärlig stämning å bra musik i filmen,
Carin hade köpte med sig ett jätte mysigt doftljus åt mig oxå. Så gulligt och omtänksamt.

som sagt

Så sov jag inte speciellt bra inatt. Och när klockan ringde var sängen sååå skönoch varm. Jag snozzade en halvtimme. Nu är jag uppe motvilligt. Lagar lite frukost. Ska snart iväg å jobba. Det ska nog gå bra när jag väl piggar på mig, vilket jag brukar göra under min promenad till jobbet.

Kram på er!

Sömnlös

Jag kan helt enkelt inte somna....så otroligt frustrerande.

Pirr

Nu har jag lite pirr i magen

Nu har det börjat...

Idag tror jag julhandeln slog till ordentligt på jobbet. Har varit hyfsat lugnt innan, även under dan idag. Men typ vid 18 kom alla kunder och sen var det fullrulle till 21.10. Men jag gnäller absolut inte, kul när det händer nåt. Och jag kände mig inte speciellt stressad...än iaf :P

Ny kofta!

Jag shoppade ingenting i Uppsala konstigt nog. Eller jo en grej. En grå bomullskofta på Bikbok. Perfekt till tajts. Så är man värsta mysklädd, men ser hyfsad ut :P

Dåligt foto jag vet, men ni kanske får ett hum om hur den ser ut iaf :)

Megaman

När jag och min syster var små så hade vi ett Nintendo, eller ja det var egentligen Marias, men jag fick va med och spela. Min syster var en mästare. Och en av hennes absoluta favorit spel var Megaman, hon var grym på det, och är det fortfarande!!!

Men nuförtiden har hon lite större tv :)

Tjejmiddag och utgång i Uppsala

Nu kommer äntligen lite bilder från Uppsala. Har varit grymt dålig på att blogga, men bättre sent än aldrig.

En mycket lycad och trevlig kväll!!!

Det bakades pepparkakor i Uppsala med...


Och här ser ni resultatet!
Min syster gjorde mycket bättre än mig. Mina gick mest sönder och blev brända :P

Snart vankas det jul

Tänk vad nära vi är julen nu. December har gått så otroligt fort. Jag är i stortsätt klar med alla julklappar. Så skönt. Jag brukade va en sistaminuten panikperson när det gällde sånt. Men de senaste åren har jag skärpt mig, och det är otroligt skönt att slippa stressa.
Jag ser framemot en härlig jul med familjen. Molle har redan flyttat till mamma och pappa. Jag saknar honom men det är bäst så eftersom jag ska jobba så mycket fram till jul och mamma har ju jullov snart så då slipper han va ensam så mycket. Man måste göra det som är bäst för honom och inte va så ego.

Vart ska ni fira jul nånstans?

Läskigt!

När jag får migrän händer massa skumma saker med min kropp. Bland annt så domnar jag bort. Jag kan domna så mycket att jag knappt kan röra mina kroppsdelar...läskigt!!!

Så härligt!

Jag har det så härligt här i Uppsala, helt perfekt att få komma bort lite innan julstressen börjar på riktigt.
Jag har hunnit med massa rokiga grejor och ändå hunnit med att chilla.

I Lördags var jag å Ida bjudna till Stina på Tjejmiddag. Jättetrevligt, massa god mat å vin. Vi gick vidare ut på BJ där vi dansade å dansade.
Söndagen blev hyfsat lugn, jag hängde med Ida och drog mig senare till Rackarberget för Lussebak med syster, jens och Pontus.

Måndagen sov vi ut på. Åt en riktigt brakfrukost och tog oss ner på stan och kollade på julklappar. Sen lagade vi god middag och kollade på film på kvällen,

Idag har jag och syster lunchat med Ester och snart kommer Lydia över på fika.

Puss på er!

Stängt

Just nu är min blogg stängd för semester, verkar inte funka att blogga på marias och jens dator.

Dagens outfit...igen!

Hahaha what's up med outfitbilderna,,,,jag måste sluta!

T-shirt Ellos, Leggings typTrash, Raggockor från svärmor.

Var tvungen att lägga upp en bild på mitt underbara Loppis-halsband oxå. Det är en åsna...en åsna till åsa....hahhaa. Jag har fantiserat ihop en bakgrundshistoria om det. Att det var ett pensionärspar som köpte det på Mallroca på 70-talet när de var på bröllopsresa för att fira sitt guldbröllop. Mannen tyckte att det var jättefult men köpte det till sin fru för att hon tyckte om det så mycket.

Kalas hos Sofia

Ikväll har jag varit på kalas hos Sofia. Mycket trevligt. Vi var några tjejer som käka middag och myste. Super trevligt! En helt perfekt sysselsättning för en fredagskväll!
 

Så fort det kan vända

Tänkt så fort man kan gå från heltförstörddeppig till superduperglad!!
Mitt julschema har ordnat sig. Underbara Mimmi som skulle ha kassatid på julafton tar min cafétid istället. Så kan jag va ledig.
Gud vilka underbara människor jag jobbar med :)

Tårar

Just nu sitter jag här hemma och gråter. På mitt julschema jobbar jag tydligen både jul och nyår. Jag förstår inte vad som hänt. På mitt jobb så får vi alltid välja om vi vill jobba jul eller nyår. Jag valde nyår, men nån har tydligen schema lagt mig på julen ändå fastän jag tydligt sa att jag inte ville jobba då. Jag jobbar aldrig onsdag i vanliga fall heller. Jag är så otroligt ledsen, vet inte vem som gjort så här. Det känns fruktansvärt bittert, jag hade sett framemot en ledig jul med familjen,nu känns allt skit.

Pepparkaksbilder

Jag lovade kassa pepparkakskort, här kommer det :)


Vi blev lite trötta och fnissiga på slutet så det spårade ut med lite naken-pepparkakor och sånt!

Datenight

Igår kväll hade jag och Daniel en dejt. Först gick vi å fika/käka på "vårt" fik. Coffe Lounge på Flanör, bästa fiket i stan enligt oss iaf.
Sen gick vi på bio. Vi såg denna film:

Det var en koreansk film. Som utspelade sig på ett mentalsjukhus. Jag vet inte alls hur jag ska beskriva den för den var väldigt speciell. Men den var bra och mysig....fin.

Måste

sååå trött, måste gå till jobbet.....som en zombie, zombie...........

Julbaksafton!

Igår hade jag julbaksafton med brudarna. Åhh va mysigt det var! Jag älskar sånt där även om jag är skitkass på att baka. Det blev lussebullar, pepparkakor och kola. Risiga mobiltelefonbilder kommer snart :)

Vi var hemma hos Linda i radhuset. Grymt vuxet att ha hus. Jättefint har hon hemma iaf. Inget Hippiehem som mig men jag gillart ändå:)

Och Linda hade skaffat en ny hamster....sketago!!!

Bästa förfest låten!

Är Bloc Party's The Prayer tycker jag :)


Underbart gung! Och världens bästa text för en förfest. Låten är ju gjord som en bön till gud om att få va coolast och dansa snyggast på krogen/festen. Lyssna så hör ni :)

Jobbfest!

I Lördags var det firmafest. Och jag hade roligt högt över mina förväntningar. Jag slutade 16 åkte hem och bytte om fixade mig. Åkte vidare till Sara för fördrink. Sen gick vi in till teatern för att möta upp resten av jobbet och se Variate Royale.
Åhh de va så hilma bra, jag skrattade så jag höll på att kissa på mig typ:) Gå å sen den föreställningen!

Sen gick vi vidare till Heartbreak där det vankades middag oac drickar å massa dans!!!
Åhh va kul jag hade, träffade massa härliga människor och dansade.
Tappade bort alla, hittade alla igen, tappade bort alla igen, hittade dem igen,

Ja det var verkligen en lyckad kväll! Tack!

RSS 2.0