Byxor

Måste säga att one teaspoon byxorna som jag beställde från shopiana, sitter som gjutet. Inte ofta sånt händer när man skickar efter :) Yippie!

Midsommar!

image8

Hej alla underbara människor!

Visst är det härligt med sommar.

Jag hade världens bästa midsommarafton eller i varje fall den bästa jag någonsin haft ( ja i mitt vuxna liv iaf, barndomens midsommrar kan man ju inte räkna, för de va ju alla helt underbara).
Först så jobbade jag hela dan eller till 16.30. Sen åkte jag hem och packade mina grejor. Sen satte jag mig på cykeln till Hagaström. Jag blev så glad när jag kom hem för mormor, morfar och farfar var fortfarnde kvar, det hade jag inte räknat med. Så det va verkligen en trevlig överraskning. Så då han jag umgås lite med dem medans jag åt. Pappa bjud på snaps och vin, vilket jag tycker är helt okej att göra om dottern i fråga är 24 år.
Sen efter att mormor,morfar och farfar åkt, så pratade jag lit med maria i telefonen. Sen hoppade jag in i duschen och fixade mig. Sen vid typ 21-tiden gick jag hem till Ida och Karin. Där var det storfest med mycket folk. Det var hur trevligt som helst. Vi midnattsbadade och hade lägereld med trubadur(Eddie). Så kul att träffa alla barndomsvänner och alla andra vänner. Björn var bla där, vi pratade rätt mycket, tänk att jag va så kär i honom på högstadiet...hahahha. Men han var jättetrvlig, Tyckte att jag skulle spela fiol vid lägerlden, men det vågade jag inte, för mycket folk där juh:
Jag blev faktiskt kvar hos ida till typ 14-tiden nästa dag. Festen höll på till ca 06, sen gick alla och la sig. Jag delade på en 80-bäddsoffa i Bennos arbetsrum, men det funkade :)

Sen gick jag hem till mamma och pappa och hade en trevlig lördag med dem.
image9

Vandra bland bergsgorillor

Idag har det varit helt sjuk mycket folk på jobbet, ha knappt hunnit tänka...och nåstan varenda kund handlade för över tusen spänn. Men men dan gick rätt fort iaf.

Pratade med syster Anna igår, hon är i Rwanda just nu och provar ut en ny safari, hon hade precis varit och vandrat bland bergsgorillorna när jag talade med henne. Hon sa att det va absolut en av de starkaste upplevelserna hon någonsin haft, och då har hon ändå varit i nästan hela världen.

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer. Är för trött.

en rätt så vanlig men stressig dag

Idag har varit en rätt så vanlig dag på jobbet, men väldigt stressig. Midsommarhandeln har börjat, det märks. Så  jag var rätt så slut när jag kom hem och är fortfarande det. Har inte gjort så mycket vettigt. Käkat lite, kollat på simpsons och suttit lite framför datorn. Spelat lite fiol, försökte mig på zombie...ni vet In your head, in your heaaad, zombie...ja den där låten iaf. men jag fick det tvärr inte att låta så bra, är för trött förmodligen. eller så passar den helt enkelt inte på fiol.

Känns så bra med min nya dator, nu kan man msn med syrrorna. saknar Ia som fan. skit löjligt borde ju inte göra det. är ju van med att hon bor i uppsala ,och norge är ju inte så himla stor skillnad. men endå saknar jag henne som fan. Väker i hjärtat.

Apropå norge, lyssnar på minor majority nu, fick skivan av Jimmy i julklapp...så bra. Saknar honom oxå. Får hälsa på honom och syster samtidigt.

Jaha nu ha man skaffat en sån där blogg oxå...

...så här ska man alltså tömma ut alla sina privata innersta tankar är det tänkt? eller hur är det tänkt?
Har jag verkligen nåt intressant att skriva om?
Eller så är det här värsta chansen att glorifiera sig själv...hehehe. Vad vet jag?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0