I Norge

image3image4

Nu är man i norge hos syrran i en liten stad som heter notodden. Den ligger jättefint, har man inte varit i norge förut är det svårt att tänka sig vilken vacker natur det är här, man blir liksom lite förälskad i miljön.
Vid lunch idag ska jag ta bussen intilll Oslo och Jimmy, Han slutar jobbet tre, och bussen till oslo tar knappt 2 timmar så det blir perffa. Ska bli så kul att träffa han igen.

Trött trött Trött

igår jobbade jag 7-17, jag brukar klara det galant. Men igår blev jag så fruktansvärt trött. När jag kom hem så gjorde jag bananpannkakor och soppa och sen åt jag så mycket som jag inte gjort på flera veckor :) sen fick jag ont i magen och skulle gå å vila lite. Vaknade vid halv nio av att pappa ringde. Sen satt jag vid datorn ett tag, men blev så trött att jag gick och la mig igen, jag är fortfarande trött.

Idag ska jag jobba lite extra, fyra eftermiddags timmar bara. Men det är så skönt att jobba av sig ordentligt innan man går på semester på fredag.... åh va jag längtar.

På söndag tar jag bussen till Oslo och Notodden, Ska bli så kul att träffa syrran och Jimmy längtar jättemycket. Ska bli så skönt att komma bort på minisemester.

Helgen

image7

I helgen har jag varit på fotbollscup i Ramsjö.
Det var jättekul även om det inte gick så bra för oss, vi spelade fyra matcher. Tre förluster och en oavgjord.
Skriver mer sen.

RSS 2.0