Löningslördag!

Idag är det lördag och jag ska jobba hela dan. suck. en sak som är bra med lördag är att det är dubbl lön efter tolv. så egentligen ska jag inte klaga, alls.

Efter jobbet blir det roligare, då är det kräftskiva hemma hos Magnus och Malin. Fint må ni tro. Vänner,Vin å kräftor, i den ordningen typ.

Puss!


Idol

Jaha nu börjar Idol igen, snälla låt oss slippa.
Jag vet att en del älskar att kolla på uttagningarna och det kan jag förstå. Men själv har jag så svårt för att kolla på folk som gör bort sig, jag skäms och ja då syftar jag på juryn!

Varför gnäller jag för? Det är ju bara att låta bli att titta, byta kanal å kolla på Family Guy istället :)

Cocos

Jag älskar min cocos parfym olja från Bodyshop. Jag antar att de flesta tycker att det är fjortis och sliskigt, men jag älskar det!

Mmm Love it!

Sushi

Ja som sagt sushi ikväll. Sushi har blivit ett beroende kan man säga, så sjukt gott.
Men nu är ju frågan den, är det nyttigt?
Man tror ju lätt det, men jag har hört löstryckta rykten om motsatsen. Att en portion sushi ska innehålla 8 sockerbitar osv.
Attans, okej att jag fattade att  det inte var supernyttigt, vittris osv, men så onyttigt? Typiskt! Så fort nåt är gott så är det onyttigt, det slår aldrig fel.

Vet inte riktigt

Vet inte vad jag ska blogga om idag. Har noll inspiration. Nån som har ett förslag?
Jag ska fundera lite på saken under dan.
Ps. Ikväll ska vi äta sushi, längtar.!!!

Förkyld å jävlig!

Idag är jag förkyld å jävlig. Ska bara ligga i soffan med en filt, en god bok, och käka massa vitlök hela dan!

Fittkatts dockorna

Pussycat dolls stylist borde låsas in. Det blir bara patetisk när 30-åringar försöker se ut som jätteporriga 14-åringar. Visst jag skulle absolut inte ha nåt emot att vara lika vältränad som dem, de är jätte snygga! Men om jag hade lika snygg kropp som dem så vette fan om jag skulle sätta på mig en gul plastbehå med sönderklippt jeans höftskynke bara för det.

 Och låtskrivare oxå för den delen. En av deras låtar går så här, When i grow up i wanna be famous,,,,bara döhhh, ni är liksom vuxna, sluta tjata.
Jag fattar inte riktigt vad gruppen går ut på? Är de strippor eller inte? Är de dansare? För den enda dans jag ser de göra är att jucka mot varandras midja. Och gå ner i vertikal split! De kanske är akrobater?

Underhållare? Ja kanske för halvpedigga 50-årigar, eller trasiga 10-åringa
.
Shit det här blev nog mitt elakaste blogginlägg någonsin!

Inte upplagd

Känner mig inte alls upplagd för att cykla till jobbet just nu. Har ett stort svart migränmoln hängande över huvudet. Men det är bara att bita ihop,för det är jäkligt bra pengar idag, skulle inte ens gå hem om jag så hade 40 graders feber. När jag kommer hem ikväll(jobba till 21.30) ska jag dock stupa i säng. Och för en gång skulle sova bra och länge!

Kram på er!

Snor

Vaknade 6 imorse, helt sjukt, jag som trodde att jag skulle sova som en stock, länge! Kände iaf av värsta huvudvärken. Gick upp tog två migrän tabletter och lyckades somna om. Vaknade nio igen och kände att jag inte skulle lyckas somna om en gång till så jag gick upp, Har haft en skön och slapp morgon. Tog ett härligt bad med en Harpers bazar i näven.

Tror jag har dragit på mig en förkylning. Nyser stup i kvarten och känner mig allmänt hängig. Men jag antar att det är förkylningstider. Jag lyckas alltid dra på mig förkylning, trots att jag försöker undvika det så gott det går. Jag som äter så mycket frukt och dricker hinkvis te, jag antar att det inte hjälper.
Förhoppningsvis går förkylningen över snabbt :)

Kram på er!

Mina grisar!

Så här sött låg mina grisar å sov tillsammans när jag åkte till jobbet imorse.

Nytt mål, nya kilon!

Jag har kommit fram till ett nytt viktmål för mig.
Och snälla protestera inte nu.
Mitt nya mål är 15 kilo till jul.
Jag vet att en del kommer protestera och säga, 15 kilo va det är ju jättemycket, du behöver inte gå ner 15 kilo, hur ska du klara det osv.
Grejen är att 15 kilo inte alls är speciellt mycket på mig, jag behöver gå ner 15 kilo. De här ca 5 kilona jag gick ner till kryssningen märktes knappt, så chubby är jag.
och 15 kilo fram till jul är helt rimligt.
Om jag inte räknat helt tokigt så är det 4 månader kvar fram till dess. Vilket innebär 3,75 kilo i månaden, vilket är mindre än 1 kilo i veckan. Vilket är totalt rimligt, det är till och med under rimligt.
Enligt viktväktarna ska man gå ner ca 1-2 kilo i vecka, så jag tycker mitt mål är helt normalt.

Jag är peppad! Hoppas ni är det oxå :P!

Vända och vrida

Inatt var en riktigt vända å vrida natt. Gick inte att somna ordentligt. Var hur trött som hst när jag gick och lag mig vid 22. Men liksom på nåt sätt, förmodligen för att hjärnan visste att jag skulle jobba 7-20 idag, och verkligen verkligen behövde sova. Så så gick det inte att somna såklart. Konstigt nog vakna jag fem minuter innan väckarklockan och var pigg. Jag undrar när under dagen tröttheten slår in? Nån som vlll satsa?

Vindruvor

Så här roligt kan man ha med några vindruvor i tv-soffan när det bara är skit på tv.

Hamster kinder!!!

Ingen lust

Jag har ingen lust alls att åka till jobbet. Men jag antar att jag måste, och jag vet att det kommer bli bra när jag väl är där. Suck!

Ida, Åsa och popcornen.

När jag och min bästa vän Ida umgås så poppar vi ofta popcorn. Ida är världsmästare på kastrullpopcorn, jag är bra men kommer inte ens i närheten av Ida, hon är helt enkelt ett geni på kastrullpopcorn!

En sak som jag brukar göra, som irriterar Ida lite är det här:

Ja alltså, jag öppnar på locket för att "kolla" popcornen medans de poppar. Jag har dock aldrig förlorat nåt öra på det än. Men Ida tycker ändå jag är en galning när jag gör det!

My kind of Hero!!!

Igår kväll kollade jag och Daniel på Hellboy 2: The golden army. Å som jag längtat efter denna film. Och den gjorde mig inte besviken kan jag säga. Som alla vet så är ju Hellboy min favvo serie-hjälte. Och Abe Sapiens ligger ju inte långt efter. För er som undra vem Abe är så kan jag säga att det är Blue, Big Reds sidekick, en härligt Fishy kille som gillar ruttna ägg.
Så här ser han ut by the way.

Spelas av den utmärkta skådisen Doug Jones som även spelar Paleman i Pan's labryint om ni sett den fina filmen.


Nog om sidekicks, här har ni Big Red aka Hellboy, ja ni get the point!

My Hero!!!

Carrie och Mr.Big

Egentligen är de ju inte alls nå fint par. Okej de har den där spänningen imellan sig som alla veliga on/off par har. Men annars tycker jag mest att Mr.Big är ett svin mot Carrie ärligt talat.

Kryssningen!!!

Som sagt var så var jag å Daniel på romantisk kryssningen i helgen :)
Vi kryssade med Cinderella till Mariehmn fram och tillbaka. Och det var helt underbart kan jag säga er!
Vi fick en riktigt trevlig hytt med fönster å allt :)

Det var lite annorlunda att åka på en helg, mer barnfamiljer och mindre pensionärer.
Mer aktiviteter på båten.
Och vi hade riktigt tur med vädret. På fredag kväll när vi segla ut var det riktigt härligt att sitta på däck, De hade liveband som underhöll och en bar,

Senare på kvällen käkade vi buffé, den var helt okej, de hade räkor, så jag blev ju väldigt nöjd. Men nästa gång käkar vi nog ala carté. När vi skulle gå från buffén såg jag en person som var väldigt lik en av mina allra bästa vänner, Linda!
Så jag sa till Daniel, vi smyger förbi å kollar. Och när jag kommer fram ser jag att det ÄR Linda!!!!
Hahaha gissa om vi skratta!

Hon var där på konferens med Brynäs, men hade ändå tid att parta lite med oss!

På lördagen när vi kom tillbaka bestämde vi oss för lite sightseeing i huvudstaden.
Vi vandrade runt på söder bland annat. Jag hoppades på att fynda lite på Monki eller hm där.
Men shopping ådran va tydligen inte vaken för det enda jag kom hem med var den här mössan, som jag iofs blev väldigt kär i. 49 pix på H&M, inte illa. Konstigt nog funkar orange på mig :)

Försöker jag iaf intala mig själv, för jag gillar färgen :)

Ja helgen var helt underbar iaf :)

Några intressanta damer!


Fina va?


Kryssning!

Idag åker jag och Daniel iväg på en kryssning. Det tycker vi att vi förtjänar. Det ska bli så skönt. Det blir en 24.timmars, med massa pënsionärer :) Men det ska bli så skoj :)

Coca-cola

Vad är det med mig och Coca-cola? Eller snarare, killarna jag dejtat och cola.
De älskar drycken. Kan vakna mitt i natten och bälja i sig en halvflaska. Sover med ett cola-glas bredvid sängen typ.
Är jag så jobbig att de behöver sockerchocken för att orka med att umgås med mig?
Eller är det bara en tillfällighet?



Själv gillar jag inte alls läsk, ja jag skulle nästan kunna gå så långt att säga att jag ogillar kolsyrade drycker.
Förutom med alkohol då, då går det ner :P

Darjeeling

Idag efter att jag slutat jobbet så kom Carin och Emma förbi. De hade med sig filmen Darjeeling limited och jag gjorde grekisksallad. Så blev det värsta myskvällen :)
Filmen var bra, salladen var god. Nu ska jag typ sova, för jag är trött!!!


Sova länge

I går sov jag väldigt länge. Ja det var helt otroligt. Jag sov hos min pojkvän som började jobba 8. Men jag var ledig så jag låg kvar i sängen. Och vaknade 14. Helt galet!!! Jag tror aldrig jag sovit så länge nån gång. jag måste verkligen varit helt slut.  Och vi var inte ens uppe sent kvällen innan.
Men när jag vaknde vid 14, så hörde tjejerna av sig och ville fika i Bönan. Så det blev så. Vi fikade på Husseliharen. Jättemysigt ställe. Sen åkte vi ut å kollade på fyren oxå.


Rensa???

Dags att rensa skohyllan???


Bröllopsdrömmar

Inatt drömde jag att syrran å Jerre skulle gifta sig. Det hade ju varit en helt underbar dröm om jag inte drömt att jag va så sen hela tiden.
Jag drömde att jag var sen till möhippan, sen med att förbereda ett tal, sen till själva vigseln, glömt att köpa presenten osv, fy det blev som en mardröm tillslut.
När de väl gifter sig kommer jag vara förberedd till tänderna, och planera allt i minsta detalj. Tur att det är skillnad på dröm och verklighet.

De bästa jeansen

Att hitta ett par jeans som passar ens kroppsform bra, är inte det lättaste. Speciellt inte när man vill ha baggyjeans som jag helst vill ha. (provade stuprörsgrejen men den funkade inte så bra på mig)
Men nu har jag äntligen hittat de bästa jeansen för mig. Och inte är de dyra heller,
www.asos.com har dem de bästa jeansen för Åsas rumpa :) Och priset ligger på 200-400 sek för ett par, Tokbilligt! Då får man lägga på lite för frakten, men det lönar sig ändå, Spec när man beställer med en kompis som jag å Karin gjorde sist,


Asos boyfriendfit ska det va :)  lite baggy men endå tjejiga :) Love them!!!

Sova som en stock!

Igår kväll kom min Boyfriend hit och sov med mig, Jag hade dock somnat innan han kom. Men vaknade av en hostattack och såg att han låg där bredvid. Hostattacken höll i sig, fick liksom nå skit på luftrören, de bara pep. Har aldrig hänt mig förut.  Kunde inte andas ordentligt. Men Daniel hämtade vatten och efter en halvtimme blev det bättre och jag somnade om.
Jag har knappt hunnit träffat honom nåt den senaste veckan. Har varit mycket jobb, och många tidiga mornar. Eller som en tjej på jobbet sa till mig här om dan: Är du här igen? Du och jag skulle kunna börja sova här oxå, för vi är ju här jämt ändå.
Men imorgon är jag ledig iaf :) Yes! Känns efterlängtat. Så ikväll ska jag å Boyfrienden ta oss ner på stan och träffa Lollo å Erik å käka lite å dricka nån öl. Ska bli så trevligt! Cityfesten i sig är väl ingen superhöjdare längre. Men typ när man va 14, då var det årets höjdpunkt! Nu är det mest trevligt att gå ner å träffa lite vänner, men man tröttnar på själva festen rätt fort. Inte så många bra artiser heller. Sofia Talvik kommer iofs, hon är toppen :)
Men jag kommer ihåg när Kent spelade, Och Tomas Andersson Wij. Det var tider det!

Kram på er!

Äntligen!

Nu har kläderna kommit!!! Och allt passade :)

Fusk

Idag har jag fuskat lite. Sara bjöd på tacos, och åhh va gott det var!

Nytändning!

Jag tror jag har fått en liten nytändningen. Jag känner att jag verkligen vill det här nu. Jag känner mig nyförälskad. Jag hade mina funderingar men nu känns allt bra. Ja allt känns så rätt!


Thaiaffär!

Igår var jag och Daniel in på thai affären vid stationen. Jag ville köpa alger och Daniel tänkte att de kanske hade sånna på en thaiaffär. Så vi gick dit. Den ligger liksom i en källare i huset mitt emot tågstationen. Och gud vilken liten härlig affär!!! Med massa spännande saker. Tusen olika sojor typ. Och i kassan satt typ den sötaste tjejen jag sett, hon var så otroligt trevlig och hjälpsam. Hade världens tålamod med mig som inte vet ett dugg om thairåvaror och frågade typ tusen dumma frågor. Tänk om alla inom handels kunde vara så där underbara. Och om alla kunder kunde va lika trevliga som jag ;) För jag vet fan att jag är en väldigt trevlig kund, jag tror jag blivit det automatiskt sen jag började jobba i kassa, pga alla otrevliga jävlar som man själv träffat på. I och för sig tror jag att jag alltid varit en hyfsat trevlig kund, men nu tänker jag lite mer på det.

Längtar å väntar!

Jag hoppas hoppas att våra Asos-kläder kommer idag. Hoppas hoppas!!! Så spännande.
Kan knappt vänta. Men om de inte kommer idag kan jag iaf trösta mig med att de kommer den här veckan. Jippi!!!


Har bland annat beställt en tröja med det här trycket, en söt liten geisha!

Äntligen!

Äntligen plockade Gif hem en vinst! Yes!!!

Powerwalk!

Igår kväll var jag ute på en riktig powerwalk. Så jädrans skönt. Gick till vattenverket, fram och tillbaka, tar ca en timme. Precis lagom.

Idag börjar jag inte förns 9, och tänkte jippi sovmorgon. Men när jag vaknade nyss så var jag tröttare än någonsin, med världens spänningshuvudvärk.
Drömde massa inatt, att jag var på pensionat i spanien, med  familjen. Konstiga drömmar. Sov iaf hysat bra, så det är konstigt att jag är trött nu. Ja ja jag får sova ikväll :)

Hawaii oslo

Just nu sitter jag å kollar på film.  Hawaii Oslo heter den på tvåan. Den verkar mycket bra, Men jag är alldeles för trött och måste nog sova nu.

Sometimes we talk over dinner like old friends

Jag gillar Amy Winehouse väldigt mycket. Jag tycker hon gör fantastiska låtar. Jag gillar Frank bäst. Även om hon blivit mest hyllad för Back to black.
Jag upptäckte henne iaf när Maria släpade hem ett album med henne från London, det var Frank, hennes första.
Det är fullspäckat med oroligt bra låtar. Men jag gillar de här två bäst. Mest för den fantastiska texten :)

Wish I could say it breaks my heart
like you did in the beginning
Its not that we grew apart
a nightingale no longer singing

Its something i know you cant do
seperate sex with emotion
I sleep alone the sun comes up
your still clinging to that notion

Every thing is slowing down
river of no return
recognise my every sound
there is nothing new to learn

you'll never get my mind right
like 2 ships passing in the night
in the night, in the night
want the same thing where we lay
otherwise mines a different way
a different way from where Im going
oh, its you again listen this isnt a reunion
so sorry if i turn my head
yours is a familliar face
but that dont make your place safe
in my bed my bed my bed

I never thought my memory
of what we had could be intruded
but I couldnt let it be
I needed it as much as you did

Now its not hard to understand
why we just speak at night
The only time I hold your hand
is to get the angle right
Everything is slowing down
river of no return
you recognise my every sound
theres nothing new to learn

Den e fin. tror den handlar om ett slags förhållande på upphällningen.

Sen tycker jag om den här oxå bara för att den är så klockren och stämmer in så bra på vissa tjejer.

When you walk in the bar,
And you're dressed like a star,
Rockin' your F me pumps.

And the men notice you,
With your Gucci bag crew,
Can't tell who he's lookin' to.

Cuz you all look the same,
Everyone knows your name,
And that's your whole claim to fame.

Never miss a night,
Cuz your dream in life,
Is to be a footballers wife.

You don't like players,
That's what you say-a,
But you really wouldn't mind a millionaire.

You don't like ballers,
They don't do nothing for ya,
But you'd love a rich man six foot two or taller.

You're more than a fan,
Lookin' for a man,
But you end up with one-nights-stands.

He could be your whole life,
If you got past one night,
But that part never goes right.

In the morning you're vexed,
He's onto the next,
And you didn't even get no text.

Don't be too upset,
If they call you a sket,
Cuz like the news everyday you get pressed.

You don't like players,
That's what you say-a,
But you really wouldn't mind a millionaire.

Or them big ballers,
Don't do nothing for ya.
But you'd love a rich man six foot two or taller,

You can't sit down right,
Cuz you jeans are too tight,
And your lucky its ladies night.

With your big empty purse,
Every week it gets worse,
At least your breasts cost more than hers.

So you did Miami,
Cuz you got there for free,
But somehow you missed the plane.

You did too much E,
Met somebody,
And spent the night getting caned.

Without girls like you,
workThere'd be no fun,
We'd go to the club and not see anyone.

Without girls like you,
There's no nightlife,
All those men just go home to their wives.

Don't be mad at me,
Cuz your pushing thirty,
And your old tricks no longer
work.

You should have known from the jump,
That you always get dumped,
So dust off your fuck me pumps.

Synd att Amy knarkar så mycket bara. För hon har talang.

Tidigt

Man vet att man börjar jobba tidigt, när Molle ligger kvar i sängen när man går upp.


Två kilo har jag gått ner bye the way! Sakta men säkert, Och nu Carin följer jag ditt tips och väger mig på morgonen, så nu är jag säker på viktnedgången :)

Dekorera mera!

Idag tog jag mig friheten att dekorera kylen inne i kallskänken lite. Den var så rostfri å tråkig. Så jag satte upp denna.

Man fick den som plansch i en av kvällstidningarnas fredags bilaga.
Perffa!!!

Breakfast tea anyone????

The brills!

Jag och Karin S har gemensamt beställt lite från Asos.
Jag har beställt de här brillorna, bland annat.

Jag bara älskar dem, de är så jävla balla(om man får svära?)
Det bästa med solbrillor lär väl va att de inte spelar nån roll hur tjock man är, för de kan inte sitta för tajt osv :) Hihihi!


RSS 2.0