Smoothie-Time!


Lätt-kvarg, Lätt-youghurt, Hallon, Bläbär, Kiwi, Kanel Och Renée Voltaires SmoothieMix.

Och så här blev resultatet:

Jag har tränat ganska hårt idag och kände att jag behövde fylla på protein-förrådet i form av en smoothie och lite äggmacka :) Perfekt efterträningen middag!

Min Ida

Inatt drömde jag om min Ida. Vi gick armkrok längs Kungsgatan och pratade. Hon var fortfarande död. Men på nåt sätt var hon ändå där hos mig. Jag frågade henne hur jag skulle klara mig utan henne. Hon sa att jag var stark och måste kämpa vidare. Hon sa oxå att hon alltid fanns med oss. Alla hennes vänner och familj. Att hon stod alldeles bredvid oss genom livet. Hon sa oxå att hon alltid kommer älska mig.
Det var en fin dröm.


Dagens inspiration

Den coolaste tanten någonsin!

Idag när jag gick in på gymmet så var det en tant med rollator där.Jag kan tippa att hon var runt 80 bast.
Hon tog sin rollator...gick till bencurlsmaskinen, satte sig och körde stenhårt!

Jäklar vilken pepp att se henne, jag blev alldeles glad av henne.


MAQ

Okej nu kan jag inte låta bli att blogga! Har varit på typ det roligaste passet någonsin. Haha det säger jag väl alltid i och för sig när jag prövat på nåt nytt :P

MAQ heter det. Muscle Action Quality. Det är en slags långsam(men jobbig tro mig) Balans och styrketräning. Som hjälpmedel har man en pinne(typ ett kvastskaft) och en boll(typ en innebandyboll) Första halvtimmen gick riktigt bra, det här är ju verkligen min grej tänkte jag. Andra halvtimmen var jag inte så tuff längre, jäklar va jobbigt det var. Och mitt ökända illamående började kicka in. Men kul som attan och sååå skönt efteråt.

Jag körde en halvtimmes kondition på gymmet efteråt och en ordentlig stretch. Nu kan jag nå tårna i sittandes position med i stortsätt raka ben, det börjar arta sig. Jag är ju otroligt osmidig, speciellt i baksida ben. Men jag jobbar på det och ja, börjar märka resultat. Haha de andra på gymmet måste tro att jag var knäpp när jag satt där och djupandades och kved medans jag räknade sekunderna :P

Jag lägger ut en bild på dagens tränings outfit :P


Träningsjacka Roxy, Träningslinne Reebok, Tajts H&M, Träningstrumpor H&M.

Morgonjuice

Efter gårdagens inlägg där jag skrev lite om min juicer så blev jag faktiskt peppad på att försöka använda den oftare. Det är ju så gott!

För att inte glömma bort den i nåt skåp så bestämde jag mig för att fixa en juice-skål i köket där jag alltid har färsk god frukt som jag kan göra juice av. Så här ser den ut just nu :)Apelsin, grape, äpple, citron och morot finns där just nu :) Måste ju vara att av de bästa sätten att starta dagen på :)

Jag har på senare tid känt mig otroligt trött hängig och ur balans. Vilket i och för sig inte är så konstigt och kanske mer har psykiska än fysiska förklaringar. När jag mår dåligt tröst-äter jag tyvärr. Men jag tror ändå att börja äta lite hälsosammare igen kanske kan åtminstonde "lura" hjärnan att bli lite gladare, så jag får lite mer energi :)

I sagorna vinner alltid de goda

Men min kärlek vann inte över det svarta. En vetskap som det är fruktansvärt att leva med varje dag.

Lördagsmysfrukost på balkongen

Vaknade till en sån där otroligt vacker höst/sensommardag. Eller ja det kanske är höst nu och inte sensommar längre...bara att inse :P

Jag bestämde mig iaf för att ta tillvara på det fina vädret och äta min frukost på balkongen.Så mysigt!

Jag gjorde även egen färskpressadjuice i min juicer, morot och grape. Så fräscht och gott. Tyvärr tar jag fram juicern alldeles för sällan eftersom den är stor, otymplig och svår att diska. Borde faktisk bli bättre på att använda den!

Uppdaterar

Idag är det Ida i kalendern.

Var längesen jag uppdaterade här.

Det är svårt att skriva tycker jag. Blir bara samma samma utan nån djupare mening. Hmm kanske jag som har en lite negativ dag idag.

Har ingen energi.

RSS 2.0