And my heart has always been a lonley hunter.....

Jag vill bli kär! Jag ligger som ett litet barn på golvet å sparkar å skriker, att jag minnsan vill bli käääär!!!
Jag vill ha pirr å små moln.
Alla vänner å andra jobbiga vuxna säger: Sånt där kan man inte stressa fram, de kommer när de kommer. När du minst anar det så kommer det nån, den sista du hade kunnat förställa dig.
Fuck that! Jag har inge tålamod!
Och va då minst anar det? Man går ju liksom å små tänker på det hela tiden. Så då anar man väl? Hur ska man då minst kunna ana?
Mission Impossible!!!

Lördag

Idag är det lörda, men det antar jag att ni redan visste :)

Jag tror jag ska grilla idag. Man måste ju passa på när man är i Haga. Ikväll blir det fest hos Carro. Ska bli kul. Jag ska cykla till Köpis snart å inhandla vin. Först tänkte jag ta de på stan men kom juh på att jag lika gärna kan cykla ut till Valbo. Så kan jag titta i lite affärer när jag ändå är där :)

Detta inhandlade jag här om dan iaf :)
En kepa och en sommarjacka.

LoppisBöcker

Böcker inhandlas bäst på loppis tycker jag. Jag köper nästan alla mina böcker där. Här är mina senaste inköp.

Trött å badsugen

Idag har jag umgåtts med min vän Karin. Vi började med att ta en sväng på Kupan. Jag hittade ingenting totalt oinspirerad. Så kan det va ibland. Karin hitta en klännig iaf :)
Sen gick vi till hennes lägehet. Hängde där, åt chokladbollar, provade kläder(Karin till roskilde) och lyssna på bra musik.
Ja det är ungfär vad jag gjort idag :) Åkte förbi Kvantum en sväng på hemvägen. Köpte räkor å jordgubbar. Gjorde en supergod räkmacka när jag kom hem, Molle blev mycket glad över räkorna :)
Nu ska jag äta jordgubbarna.
Mmm Jordgubbar!

Är insanenlytrött, inte bara i huvudet utan oxå i kroppen....ska sova läääänge imorgon.
Funderar dock på ett kvällsdop i ån. Men jag betvivlar att jag kommer orka.


Ett fult ord.

Det fulaste ord jag vet i svenska språket stavas Modemåste. Överallt ser jag det. I tidningar, på tv och i bloggar. Sommarens Modemåste. Veckans Modemåste. Säsongens Modemåste. Osv.
Vadå Mode och Måste? Måste och Mode? Mode har ju ingenting med måsten att göra. För mig är kläder och mode de folk väljer att sätta på sig. En egen stil. Inga måsten, inga gränser. Bara kreativitet. Och framför allt det man trivs och känner sig bekväm i. Inga måsten eller krav.
Ja Modemåste är minst sagt ett skällsord.

Lyx

Lyx är att få läsa morgontidningen till sitt frukost te., Det får man hemma hos mamma och pappa,



Idag var det bara glada nyheter på framsidan :) Hur ofta händer det?

En eftermiddag på stan

Igår mötte jag upp Heldt utanför hans jobb. Så tog vi en sväng på stan. Han behövde inhandla lite saker till Roskilde, och jag är ju inte den som är den utan hakade på.
Heldt köpte två hoods och ingen var svart, kors i taket. Han föreslog till och med en vinrödsaktig sak själv. Och jag föreslog en mönstrad grön, båda fick följa med honom hem.
Heldt sa en väldigt rolig sak när vi var på underklädesavdelningen på H&M. Han frågade vilken behå storlek jag har.
 75C sa jag.
Han ba: Nej det kan du väl inte ha.
Jag: Jo det har jag. Vadå hahhaha du tycker de ser små ut.
Heldt:(försöker skylla ifrån sig) Små å små, ser inte ut som C-tuttar bara.
Jag: Hahahha

Själv köpte jag oxå två hoods på rea. En grön å grårandig på H&M´s herravdelningen. Man ska inte dissa en avdelning bara för att det står herr, man kan hitta mycket roligt där ändå. Och det som är så bra med hoodsen på killavdelningen är att det inte är så jäkla korta i midjan. Hatar verkligen när tröjor är för kort i midjan eller liksom precis å glider upp å jäklas. Nää då är killtröjorna underbara. Man får gå ner några storlekar bara så sitter de fint :)
Jag köpte även en gulrandig hood på Vero Moda. Jättehärlig färg. Och en vit vanlig översized tröja på BikBok. Vi hann typ bara gå på stan nån timme, sen stängde de. Men de gjorde inte så mycket. Vi gick och åt sushi. Sushi är så gott.

Mina inköp. Och min herr bus på sida.

Sen satte vi oss på Wayne´s med en te och en latte och hängde där resten av kvällen. Bara prata massa och hade det soft. Vi gick när de stängde vid 22.

Min jätteLatte som gjorde att jag sov mindre bra inatt.

En bra sång

Min Favoritlåt just nu är En högerkrok och riktigt blod av Lasse Lindh. Den passar liksom perfekt. Det är fart i den och en fin text, kan man önska mer?
Skivan som den bor på heter Jag tyckte jag var glad.
Så här går den iaf :)

Gör som du vill men jag tänker vinna tillbaka
ditt hjärta oavsett hur mycket du kämpar och stretar emot
du kan inte först ge så mycket och sen plötsligt sluta
du har ingen aning om hur hårt din kärlek tog

En högerkrok och riktigt blod
nu när jag känt kärlek vill jag bara ha mer

Du sa "jag vill drunkna i dina lockar för alltid"
och dina ord dom föll som glitter över min gråa vardag
så jag sänkte min gard som man gör när man känner sig älskad
och du ljuger om du säger att du tvekade innan du slog

En högerkrok och riktigt blod
nu när jag känt kärlek vill jag bara ha mer

Enkla men sanna ord om kärlek. Man ska inte krångla till det så mycket.


I soffan

Ja det här såg ju minst sagt lagom slappt ut.

En ängel i rummet

Vardagsrums väggen hemma hos Daniel börjar verkligen ta form nu. I söndags målade jag ängeln och trädet. Jag var på så sjuktdåligt humör på söndagmorgon, hade inte lust med nåt. Men så fort jag fick penseln i handen så blev jag lycklig igen. Det är en avslappnade befriande känsla när jag målar som jag inte kan beskriva. Men Daniel sa att jag såg mycket focuserad och rofylld ut.
Det börjar arta sig, inte mycket kvar nu :)


En provocerande diktsamling

Igår fick jag en present av Daniel, en provocerande diktbok. Jag har öppnat den å läst lite, och jag gillar den starkt.
Dikter för döende vilsna och döende veka stolta och sköna. Charles Bukowski heter diktaren.


Jag är ett stort fan av diktböcker :)

Mighty fine feets

De här fötterna hör till en av mina vänninor. Jag tyckte det var ett tjusigt kort. Tagen på nattbussen hem från landet(harkskär) i midsommar natten.

Ut på landet

Nu har artificialgirl och mollemys flyttat ut på landet. Vi tog vårt pick å pack(å datorn såklart) hem till villan i Hagaström. Mor och far ska hälsa på syster i Bulgarien en vecka och ville att jag och min vakttiger skulle vakta huset. Så det är ju såklart man ställer upp. En vecka på landet är ju inte helt fel :)

Semester!

Nu har jag semester! Så skönt. Midsommaraftonen ska först spenderas ute i Hagaström hos mamma och pappa. Äta massa god mat osv. Sen far vi ut till Emelie i Harkskär. Ska bli så trevligt. Komma ut på landet lite :)

Så här fint är det ute i Hagaström iaf :)

Fiskelycka

Igår kväll var jag och Daniel och fiskade. En mycket rofylld sysselsättning må ni tro.


Daniel fick napp!


Men han slängde tillbaka den, jäkla djurvän, jag som ville ha middag :)
Hahahaha!!!

Som en pojke

Igår la mitt hår sig precis som en pojkes. Riktigt flott tycker jag :)

Flickan från ovan

Nu har jag läst ut Flickan från ovan av Alice Sebold. En otroligt fascinerande och gripande bok.  Jag köpte den till Jimmy en gång när han sa att han önskade sig lite läsning på svenska. Så jag tog med den till honom i Oslo. Han tyckte den va otäck. Och visst är den otäck, men samtidigt väldigt fin och bra. Jag rekommenderar den starkt.

En vän

Igår var jag lite hängig. Migränen. Då kom en vän förbi med Riget-boxarna.

Vi låg i varsin soffan och tittade, Jag har aldrig sett denna serie förut, jag antar att jag var för liten när den gick på tv. Den är fantastisk iaf :)
Sen lagade vi god mat, eller ja det var mest jag som laga. Ungsrostade grönsaker, marinerad kycklingfilé, cuacamole och café de paris sås. Jag är såsoman och måste ha minst två sorter till denna rätt :)
Sen efter maten var min vän snäll och diskade allt. Så otroligt gulligt, Han tyckte att jag skulle få det när jag var hängig.

Säg

Säg är det inte vackert ute nu?


Här har jag fotat Stenebergsparken.

Längtan

Ett av mina finaste ställen i stan är när jag står mitt på den här bron(bron mellan mig å lollo och mellan mig å heldt) och tittar ner över järnvägsspåren. Man ser stationen längre fram å alla tåg som kommer in å går. Det får mig å tänka på förväntan, pirr i magen, längtan. Att vinka av nån man är kär i. Att vänta på en vän. Att möta syster vid tåget.


Det är att längta!

Borta en stund!

Förlåt alla gó vänner. Jag vet att jag har varit dålig på att höra av mig/ svår att nå de senaste dagarna. Har jobbat mycket och varit så trött pga av massa tidiga mornar. Imorgon jobbar jag 6-20, sen lugnar det ner sig lite. Vi har verkligen haft massa att göra på jobbbet under studenten. Massa smörgåstårtor osv. Så jag har liksom däckat varenda dag när jag kommit hem. Men nästa vecka ska allt vara tillbaka till det normala igen förhoppnigsvis :) Då lovar jag att vi ska höras :)
Kram på er!

Romeo återvänder ensam

Och på verandan sjunger vindspelet din sång
Och tomma fönster står och slår nu natten lång
Och gamla minnen är som flagorna som yr
Mot en himmel av järn och gift och bly

Som en Romeo i jeans på din balkong
Jag är skuggan vid din skärmdörr än en gång
Och din klänning är som trasor i min hand
Och jag lämnar inga fotspår ens i sand

Text: Kent´s Romeo återvänder ensam

Ännu en sång jag fastnat för just nu. Jag tycker väldigt mycket om att lyssna på texter. Läser gärna poesi också.

Man kan nog säga att Romeo återvände i lördags, men försvann lika snabbt.
I fem år nu, fem år.

Beautiful Day Without You

Enda lediga dan den här veckan, vad blir det då? Mulet å regn. Ja ja antar att det betyder att gud vill att jag ska städa, eller nåt :) Ikväll blir det måla vägg hos heldt iaf. Jag vet att jag varit dålig på att blogga i helgen, fullt upp och mindre lust att sitta vid datorn förstår ni.
Mindre lust nu oxå, men heldt tvingade mig att uppdatera :)
 
Nu kommer lite bilder från min upptagna helg :)


Så där ja, helgen i bilder :) På torsdan å fredan målade jag vägg hos heldt. på fredag kväll var det Afterwork på Bishops :) muchos trevlos. Jag, Harri, Anette, Karin å Åsa. Heldt kom förbi en sväng oxå, han fick va med även fast han inte jobbar med oss. På vägen hem snattade jag lite syrener, men motivationen att det skulle lukta godare hemma hos mig då. På lördan var det storkalas på Oleary´s, Sara K fyllde 25. Sjukt god mat och trevliga människor. Hajen kom även förbi (det är han med ciggen i käften) Jag blev tvångshånglad av nån skumindiekille, hmm antar att det är sånt dom händer, förövrigt tror jag att han hånglade med halva festen så nu har man väl klamydia i käften...hahaha.

Min helg va iallafall en 10 poängare, hoppas ni hade lika trevligt!

Måndags Frukost

Detta blev min frukost idag. Rester men ack så gott :)

Sommrigt oxå :)

Totally kelsjuk!

Just nu känner jag mig väldigt väldigt trött, och kelsjuk. Skulle helst av allt vilja gå å lägga mig i sängen och kramas med nån, eller föresten, jag skulle vilja ligga bredvid nån som pillade i mitt hår och snurrade på min lill-fingerring medans jag berättade en godnattsaga. Sagan skulle va lite läskig och lite vemodig, men med ett bra slut.

Men än ska jag inte lägga mig, måste sortera lite tvätt å diska. Sen ska jag lägga mig. Själv, höll jag på att skriva men det är inte sant, min lurvtuss ska ju förmodligen sova vid min fotända som vanligt.

Uppe med tuppen!

Idag börjar jag sex, därför jag är uppe så tidigt. Det känns fakiskt helt ok att gå upp fem, även om jag är ovan och inte lyckades somna i tid igår. Somnade väl strax efter elva. Igår började jag oxå sex men lyckades i varje fall lägga mig nio kvällen innan.

Har massa planer för dan känns det som. Först jobba. Sen hem å ladda en tvättmaskin, sen ner på stan med Carro en sv'äng och leta födelsedagspresent åt Sara K som har födelsedagskalas på lördag. Sen iväg med pappa och storhandla :) Har slut på typ allt, kattsand osv, då är det skönt att få åka bil istället för att behöva släpa på cykeln.

Igårkväll gick jag till Mika en sväng, var längesen vi umgicks. Jag fick smaka hennes fantastiska hemgjorda sushi. Och prata av mig lite :)
Hann även med att ligga på min balkong efter jobbet och läsa lite pocket. ¨

Kram på er!


I know there´s no suchs girl..

Hur cool är inte den här bruttan? Hennes hår, hennes kläder, hennes musik. Love it!
image403

Ett annat slags morgonmys

Som ni vet så är jag juh singel. Men utan morgonmys är jag inte för den sakens skull, Inte kvällsmys heller för den delen. Jag får nämligen massa Mollemys. När jag ligger i sängen så kommer han och lägger sig på min bröstkorg och gosar och spinner. Sen när det är dags att sova så går han och lägger sig i fotändan av sängen, mellan mina fötter eller på sidan av dem. Så sover vi varje natt.
image402

Min Ida och Uppsalastad

Jag längtar till Uppsala, det är så fint där på sommaren. Men mest tror jag att jag längtar dit för att jag saknar Ida. Och syster. Men snart får jag träffa de båda :) Runt Midsommar kommer de båda hem en sväng. Sen ska jag åka till dem oxå har jag bestämt :) Gå på loppis på Vaksalatorg. Ha fest med Ida. Kolla på film hemma hos Jerre och Maria. Få matlagningstips av Jerre. Shoppa på Monki. Dansa på BJ. Fika i Karins studentrum. Ja det skulle vara trevligt med ett litet Uppsala besök.

image401

RSS 2.0