Valborg

Idag är det valborg. Så nu vet man att det är vår på riktigt :) Många kommer att festa loss idag. Själv ska jag ut på restaurang med mamma och pappa. Sen efter det ska jag umgås med lite vänner. Men min valborg blir nog i det stora hela rätt så lugn. Jag ska försöka vila upp mig under dagen så jag är pigg ikväll. Hade nämligen lite feber igår, och min hals är jättesvullen. Men jag känner mig lite piggare idag iaf :)

Hoppas ni oxå får en bra valborg.

Kram på er!

My Silly Heart

Nu när jag stod och gjorde min frukost fruktsallad så hörde jag en så otroligt fin låt på radion, Bright eyes- First day of my life. Det är nog en av de finaste kärlekssångerna jag någonsin hört.
image324

Den fick mig att tänka på när D tog bilen och körde hem till mig efter att vi hade bråkat. Han kom till mig på morgonen och sa, Jag kan inte leva utan dig.

Ibland blir inte saker som man tänkte. Och allt som finns kvar är minnen, Men jag antar att livet är så.


Presenter

Syster har som sagt varit hemma i helgen. Och som vanligt när hon kommer hem hade hon tagit med presenter till mig, inte en utan en massa. Snacka om att hon skämmer bort mig.
image323

Tre par trosor från London. Bodybutter oxå från London. Mitt absoluta favvo shampoo och balsam Charles Worthington moistures seal. Ett par ascoola leggings. Och en ögonkräm från Vichy som jag hade beställt :)
Snacka om bortskämd va!!!

I Haga

Har varit i Haga nästan hela helgen. Tagit långa promenader, varit ute i naturen, plockat vitsippor. Umgåtts med maria och jerre. Ätit mammas goda mat.

I söndag var faster och farbror förbi på lunch, väldigt trevligt.

Hoppas ni oxå haft en bra helg!

Hos mormor och morfar!

Igår var jag och hälsade på min mormor och morfar. Jag tog en liten promenad dit. Morfar fyllde år. Han fick blommor av mig. Rosor och nejlikor. Rosa. Rosa från Åsa....det rimmar det.
image309

Mormor och morfars hus är ett av mina absoluta favvo ställen. Det enda som skulle kunna göra det bättre är om det låg vid havet:P men går man runt hörnet ut i skogen och över två järnvägar så kommer man till Testeboån, och den är rätt flott den oxå :)

Jag fotade lite fina saker när jag var där.


Vackra foton!


Jag bara älskar den här geishan, den är så fin, och den passar perfekt i mormor å morfarsvardagsrum där jag kan stå och beundra den, det har jag gjort enda sen jag var lill-liten.
image322

Så underbart att ligga på deras altan, läsa tanttidningar och äta glass. Strosa runt i trädgården. Och Plocka liljekonvaljer i skogen bakom deras hus. Jag kan verkligen andas ut och koppla av hos dem.

Kram på er!

Abstinens

Jag har sån Skins abstinens. Men den nionde maj släpps säsong två på discshop. Då ska jag beställa båda säsongerna. För jag är ett så dåligt fan, så jag har inte nån :P
image307
Så förbered er på många sena Skins-kvällar hemma hos mig!

Jag å Linda

Den här bilden på mig å Linda sitter på anslagstavlan på Lindas jobb.
image306

Jag tycker om den. Men det är nog för att jag tycker om Linda så otroligt mycket. Och hon är så fin på den här bilden. Hennes godhet strålar liksom ut.

Kram på er!

Allergi

Jag har två allergier som jag vet om. Pollen, inte värsta sorten, men det rinner å kilar, mest i ögonen. Åsså är jag allergisk mot melon, jätte skumt. Jag är över känslig mot alla meloner utom vattenmelon. De får mig att svälla upp i halsen, precis som när man är förkyld. Men ibland fuskar jag och äter det ändå, för att det är så gefla gott!

Men den här melonen kan jag äta, så det gjorde jag igår när jag tittade på film.
image305

Igår kväll!

Igår kväll var jag och Linda ut på landet och hälsade på Krister och Tessi en sväng.
Så här fint var det där!

Att vara tillsammans eller inte, det är frågan!

När vet man att man är tillsammans? Detta är ett ämne som jag och mina vänner har spenderat åtskilliga timmar att diskutera.
Jag antar att det är inviduellt. En del par tycker nog att de blev tillsammans typ första gången de sågs. Medans andra dejtar i månader innan de anser sig vara ett par. En del är kompisar länge länge innan de inser att de är kära( jag har flera exempel på sådana par) och en del dejtar först och inser sen att det "bara" är jättebra kompisar(har några exempel på detta med).
Jag frågade en kompis här om dan, När vet man att man är ett par? När man börjar prata om det sa hon. En annan sa att det är när man har en egen tandborste i den andras badrumshylla. Nån sa att det var när man träffar föräldrarna första gången.


image300

Ja vad säger ni om saken?

En snygg tavla

Jag har en snygg tavla på köksväggen. Så här ser den ut!
image299

Japp det är Kungen och Silvias bröllopsfoto. Hihihi


Nyfrilla å mjukost

Igår efter skolan tog jag mig ner på stan till Linda på Salongen. Salongen är stället där jag klipper mig och Linda är frisören, hon är jätteduktig ocj jättetrevlig må ni tro. Och easy on the eye som de säger i amerika, vacker säger jag. Jag tycker att Salongen är ett väldigt bra namn på en frisörsalong. Enkelt å bra liksom, inget tjafs, det är ju liksom en salong. Haha. Min frisyr blev lite kortare och mjukare. Och mer lugg. Jag är grymt nöjd.

 Tjusigt nyvaken!

Jag svängde förbi på Ica Söder på vägen hem och inhandlade lite frukost. Jag köpte mjukost. Den kommer bli ett nytt beroende. Jag åt jämt mjukost till frukost när jag bodde hemma hos mamma och pappa. Jag hade glömt bort hur gott det är. Men nu är beroendet väckt igen :)
image298

Kram på er!

By the Seaside

Igår eftermiddag åkte jag Eva och Anette ut till havet. Havet är magiskt, jag älskar det!
Någon gång i mitt liv ska jag ha ett litet hus vid havet. Inte ett stort vräkigt, utan ett litet ett.
Jag och havet hör ihop :)


Täcken överallt

Inatt sov jag jätteoroligt vaknade hela tiden och kastade runt mig i sängen. Det var täcken och kuddar överallt. Och jag vaknade på tvären.
En trevlig sak med natten var dock att jag drömde att jag hånglade med Eric Bana´s rollkaraktär i filmen Troja.
image279
Liksom hallå, hur het är inte han. Brad Pitt i all ära, men Eric är finare, tycker jag :Pimage280

Så vad drömmer ni på nätterna?

Kram på er!

Helgen som gått

Den här helgen kom solen till stan. Jag har dock inte hunnit njuta av den alltför mycket. Har jobbat hela helgen. Det var faktiskt riktigt trevligt att jobba. Dagarna gick fort och kunderna var trevliga. Så skönt när allt flyter på.

Jag hann dock med lite nöje i helgen oxå. På fredagen åkte ju jag och Mika till Uppsala. Vi tog en snabbis på stan när vi kom fram. Jag hittade en billig och fin tunkia på Monki som fick följa med mig. Provade även en klännig på H&M, men blev för snål. Har inte råd att shoppa hur som helst och den kostade 400.

Sen tog Mika bussen ut till Flogsta och jag gick hem till Karin, Där bjuds det på gott té och kanelknäcke...mums. Hennes pojkvän Per var där och hälsade på. Så nu fick jag prata med honom ordentligt. Jag visste ju innan mycket väl vem han var eftersom vi är uppväxta på samma ställe, men vi har inte direkt umgåtts i samma kretsar tidigare. Han hade iaf en toksnygg t-shirt på sig(nej jag tycker att ordet tischa är vidrigt och använder det inte).

Sen tog jag en härlig promenad ut till flogsta i den underbara vårsolen. Precis lagom långt att gå med ryggsäck och prickig mimmipigg klännig.

Väl framme var festen redan så smått igång. Jag bytte om. Sen umgicks jag med de andra. Massa trevliga människor där. Alla tjejer hade fått vårkänslor och körde på klännig, blus eller shorts. Riktigt trevligt att så många hade klätt upp sig. Ida och Stina fick en bukett fina vittsippor av Katarina. Snacka om vårigt.

Jag har glömt bort hur vackert Uppsala är på våren. Till och med Mika blev lyrisk. Jag som trodde hon hade lessnat på Uppsala. Hahaha.

Här kommer lite bilder från festen.


Stinas vackra ben och fot :)




Åsså lite bilder på mig. ego ego...hihihi.

Angående grejen att dejta..

Det här med att dejta någon alltså! Det är krångligt och komplicerat. Jag tänker ofta så här när jag dejtar. Typ vad förväntar han sig, vad vill han ha. Sen försöker jag typ vara det. Det är som ett spel, med massa konstiga förvirrande regler. Typ man får inte höra av sig för ofta, man ska vara lite svår. Men inte för svår. Man har liksom konstant prestationsångest. Typ efter några dejter känner man, gud jag måste hitta på nåt jätteroligt vi kan göra...vi har ju kollat på film tre gånger nu...gah!! Måste, måste imponera.

Men jag har tänk massa. Och i längden så är det juh så här. Vill man dejta nån som man måste göra sig till för? Nån som inte accepterar en för den man är? Nån som man känner att man måsta låtsas för? Nån som får panik för att man råkar skicka två sms samma dag? Nej, man vill ha nån som tycker om en för den man är. Annars kommer det ju ändå inte hålla liksom.
Sen är det ju fint om man kan överraska varandra ibland och anstränga sig lite för att relationen ska må bra.
Men att spela ett spel och låtsas vara nån annan, sånt funkar inte i längden.

Är det bara jag som känner så här? Eller är det typiskt tjejbeteende? Eller känner killar oxå så här? Eller är jag helkonstig?

Kram på er!

Jag säger det igen...

Idag är verkligen en så otroligt vacker dag. Jag vill bara ligga på en filt i Boulongern och kyssas och lyssna på Lasse Lindh.
image261
Höstbild från boulongern fotad av mig. Men nu är det vår :)


image262LasseLasse!


Äntligen fredag!

Vaknar upp till en helt otroligt vacker dag. Mollemys och pussar i sängen. Kan livet vara bättre?
Solen strålar och man får vårkänslor.
I eftermiddag åker jag till uppsala med Mika. Vi ska på fest hos Ida och Stina i Flogsta. Ska bli väldigt trevligt. Jag ska försöka hinna med en lite fika med Karin S oxå. Jag åker hem tidigt imorgon, för jag börjar jobba 12. Känns faktiskt helt ok att jobba i helgen :) Man hinner ju till Uppsala ändå.



Myskväll!

Igår var det riktig myskväll med kina mat och hyrfilm.
Vi såg Parfymen. Det var inte dålig, men väldigt skum. Speciell liksom.

image260

Ja jag måste nog få smälta den lite.
Det var en bra kväll iaf :)

Kram på er!

Detaljer

Jag trivs oföskämt bra i min lägenhet även fast den e gammal gammal och bra sliten. Men den e min(och Molles). I och får sig är den ju inte alls det eftersom det är en hyresrätt, men ni förstår vad jag menar.
Den känns verkligen som mitt hem, och det är viktigt.
Jag har fotat lite små detaljer från mitt hem som jag tänkte lägga upp.

image244Egohörnan!

Mitt vardagsrum.

image249Jag älskar den här pinuppan, hon är så färgglad å fin. Åsså har hon så skön livssyn. Hon gör mig alltid på bra humör.

Detaljer från mitt sovrum.

image254Min favvobild på mig och Ida.



image259
Två porträtt av mig. Ett som My fotat, och ett som jag målat.

Ja så ser det ut hemma hos mig. I mina hörn och vrår.

Att Fynda!

Jag skulle inte direkt kalla mig själv för en klädsnobb. Jag älskar loppisar och rea. Men vem älskar inte att fynda?
Varför skulle jag betala 249 kr för mina Frank Dandy trosor när jag kan köpa dem för 79 kr på Lager157. Okej bensin dit kostar ju oxå...men då får man ju en rolig utflykt oxå.
Min syster Maria brukar säga att jag är reamästaren. Det tar jag som en komplimang.

Nu har jag varit ute och fyndat igen.

image243

Skorna kostade 49 kr på maxi. solbrillorna och örhängena kostade 10 kr st på GinaTricot.
Då slipper man ha ångest över att man spenderarde för mycket oxå.  Hehe.

Kram på er!

Galen helg!

I helgen var jag helledig...lyx!!!!
På fredagen hade lilla Carro födelsedags fest, hon fyllde 21, otroligt att lill-flickan blivit så stor. Roligt är det oxå, för nu umgås hon ju mer med oss gamlingar. Hon och hennes kompis Elin hade gemensam födelsedags fest ut i bomhus iaf. Hur trevligt som helst. Massa nya människor som jag inte träffat förr. Och det är alltid kul med nya bekantskaper. Bra blandning på folk oxå :)

De hade lagat smaskig bål och tacopaj. Marängsviss till efterrätt.

Under middagen så fick vi även lösa en liten frågesport om Carro och Elin.
Sen tävlades det i Singstar och GuitarHero.
Jag måste erkänna att jag är svag för Singstar. Kan inte låta bli micken, fastän jag inte sjunger särskilt bra. Men jag försöker intala mig själv att folk uppskattar mitt mod att ställa upp och sjunga, så de inte hör hur dåligt det låter :P

image237



Här är lite bilder från kvällen.

På Lördagen så tog jag och Mika en liten loppisrunda i valbo. Och hon visade mig ett guldställe som jag blev helt förälskad i. En liten loppis ute i natursköna Mackmyra. Den ligger i nån slags gammal lada. Och det är en liten söt gubbe som har den. Och det är prylar överallt!!! Ett riktigt rota runt ställe. Jag tror det bara är öppet på lördag...men å så många lördagar jag kommer spendera där fram över.
Jag hittade världens underbaraste halsband, med en liten åsna på. Eller Jag och jag, det va Mika som hittade det, men det slutade med att jag inhandlade det.
image242

På kvällen var jag på fest på Brynäs. Mycket trevligt! Ovanligt av mig att ha tvådagars dock. Så Jag känner mig lite sliten.

Vänner

Igår kväll umgicks jag med My, väldigt trevligt. Vi åt tacos och kollade på film. Vi kollade på Bridget Jones 2, den hade jag inte sett innan. Gud vad vi skrattade. Så grymt roligt när Mark Darcy och Daniel Cleaver slåss i en fontän, Haha.
My hade bakat världens godaste kladdkaka som hon hade med sig oxå. Säger juh att hon är händig!
 
Åsså ringde Emma från Spanien oxå. Jag blev jätteglad! Hon lät pigg och glad, hon verkar ha det bra där. Men jag saknar henne må ni tro. Som tur är så kommer hon juh hem och hälsar på. Och självklart ska ju jag åka dit å hälsa på oxå. Nån gång i sommar har jag tänkt.

Jag fick lite bilder av My när hon var här oxå. Massa från bröllopet bla.
image236

Så här fint hade Marika sminkat mig för bröllopet! Det är otroligt vad lite smink kan göra :)
Hon är grymt duktig iaf, inte helt fel att ha en make up artist i vänskapskretsen :)

U2

Slog precis på MTV. Och vad spelar de om inte den underbara U2 videon till Where the streets have no name. Ni vet den där då de spelar på taket till en liquerstore. Jag älskar den! Låten är ju helt fantastisk oxå. Ger mig alltid lite härliga rysningar. Tänk att den fortfarande håller. Jag är lite avundsjuk på Ida som sett dem live.

image235 

Sömn och aptit

Sömn och aptit verkar gå hand i hand. Nu när jag sover dåligt verkar jag inte ha någon aptit heller. Vilket är mycket märkligt. Det måste vara första gången i mitt liv som jag inte vill äta allt jag ser...hahahha.  Jag jobbade i bageriet på jobbet för nån vecka sen och var inte sugen på nåt, helt sjukt juh. Jag tog en tugga av en chokladboll och kände bara blä. Men känner jag mig själv rätt så kommer nog aptiten tillbaka. Snart.  Ikväll kommer My förbi på tacokväll och då tänker jag äta massor.

Imorgon är det födelsedagsfest för Carro och hennes kompis ute i Bomhus. Ska bli riktigt trevligt. Sen blir det utgång oxå. Känner mig väl inte på världens party humör nu, men det kommer. Ska ner på stan en sväng idag iaf å leta födelsedagspresent.

Kram på er!

Snöboll!

Idag jobbade jag på fotbollen. Fast man kan väl snarare kalla det snöbollen. Så tråkigt att den snöade bort. Hade det varit bättre väder hade det nog varit typ fullsatt. Djurgår´n brukar dra folk. Men tyv'ärr så avskräckte snön alldeles för många. Och jag klandrar dem inte. Snacka om att sitta å frysa. Men några tappra hjältar var det där iaf. Bla min pappa. Som kom förbi och hejade å pratade lite. Väldigt trevligt.

Datorerna krånglade en hel del. Och när kön står still blir folk så otåliga och börjar sucka, fräsa å gnälla. Det är tur att man typ är i stortsätt immun mot sånt efter all tid man suttit i en kassa. Vad ska man liksom göra? Om datorn segar kan jag liksom inte göra så mycket annat än att vänta på den och le. Men när det tillslut fått sina biljetter så brukar de bli lugna :) Ja eller de går ju iaf därifrån då :)


Nu är klockan runt tio och jag vet inta alls vad jag ska hitta på? Slagga kanske, Känner dock lite ångest inför sängen eftersom jag hade världens mardröm inatt och typ inte vågade somna om. En 25-åring som inte vågar somna om. Illa Illa! Men då ska ni se mina mardrömmar, de är verkligen inte att leka med.


Kram på er!


Snö

Och snö har det kommit igen. Jag trodde verkligen det skulle vara slut med sånt nu. Jag tycker det är tråkigt. Snö vill jag ha på vintern, nu vill jag ha vår.
Jag lyckades klä mig på tok för tunt igår oxå.
 Gissa om jag frös iklädd detta.
Men jag hade ju inte direkt räknat med snön när jag gick ut.

Födelsdagspresent.

I går eftermiddag umgicks jag med min goda vän My. Mycket trevligt var det. Hon hjälpte mig bland annat att sy upp den här klännigen. Eller hjälpte och hjälpte, hon gjorde hela jobbet om jag ska vara ärlig.

image232
Riktig Madonna 80-tals känsla på denna.

Sen fick jag en födelsedags present av My oxå. Som hon gjort alldeles själv. Hon är lätt den händigaste människan jag känner.
image233
Världens finaste handbroderade döskalle sjal. Jag ÄLSKAR denna!!!! Hur fin present som helst. Och den är helt unik. Underbart juh.

The Queen

80-tals Madonna. Säger bara en sak...I love it!
Grymma kläder och lätt den bästa förfest musiken. 
Jag är ett hardcore Madonna fan i grund å botten, den går inte attt förneka.

image230

image231 Hon var ju lätt bäst på 80-talet och i början på 90-talet.

Ska bli spännande att höra nya skivan.

I min tvättstuga

Igår hade jag tvättstugan. Jag kände mig väldigt effektiv. Så här kan det se ut då.

  

Jag tycker faktiskt att tvätta är riktigt avkopplande ibland, precis som att diska eller städa.

Åsså kan man liksom städa garderoben samtidigt å få lite överblick över den.

Jag hittade tex några saker som får hamna på Tradera.

När man inser att man inte användt nåt på jättelänge och att det bara tar upp plats och ger en dåligt samvete, då får det hamna på Tradera eller hos nån vän.


Kram på er!


Sanslöst!

Jag tror det här är den mest migrän rika vecka jag någonsin haft. Och nu kommer det igen.
Jag är van att leva med den här sjukdomen.
Men just nu vill jag bara skrika åt den å kasta in den i väggen. Nu får den fan ta och gå sig! Sluta plåga mig!
Igår hade jag en sån där attack som gjorde att jag bara ville dö. Det gjorde så ont så ont som det knappt går att föreställa sig. Det känns som att huvudet ska gå sönder, man vill slita av det från halsen,
Det är väldigt ovanligt för mig att den kommer två dar i rad så här. Helt sanslöst!

Och nu då. Känner jag hur min syn sakta glider ifrån mig. Måste hitta medecinen fort fort, stoppa eländet!
Jag tror att den ligger i badrummet.

Snälla migrän försvinn!

image226

Morgon ljud

Fåglarna kvittrar utanför mitt fönster. Det regnar. Jag har sovit rättså dåligt. Känner att det kommer bli en grå deppig dag som jag inte riktigt vill vara med om. Jag ska tvätta och gå i skolan idag. Umgås med någon vän ikväll. Kanske ta en promenad.

image225 Försöka pigga på mig lite.

Hoppas ni får en bra dag!

Kram på er!


TV-serie

Igår hade en ny tv-serie premiär på Kanal5. En Callgirls dagbok. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Den kändes grymt flummig som glamouriserade prostution, jäkligt omoget faktiskt. Efter första avsnittet kändes den inte direkt som nåt att hänga i julgrannen iaf.

image224

Vår bild

Denna bild är tagen här hemma i Gävle förra lördagen.
Den får en verkligen att längta efter våren

image223

Kram på er!

Bitchig DallasDonna

Jag köpte denna klänning på loppis. I just love it! Den sitter som gjutet. Jag känner mig som en bitchig dallasdonna i den. Typ som en nyrik ranchägar fru någon gång under det tidiga 80-talet. Nu måste jag bara hitta ett tillfälle att använda den.

image222
Inte bra att fotta i motljus :)

Den är lovley iaf, lovar :)


Bästa Fredagen del 2!

Fredagen fortsatte lika bra. Karin skjutsade hem mig. Jag gjorde i ordningen mig. Cyklade ner på stan och mötte upp Mika och hennes jobbarkompisar utanför Mamsell, där vi skulle käka Tapas.

image218
Har ingen outfit bild tyvärr men jag bar denna underbara H&M tyllklänningen som jag köpte på rea när jag och Eva var i Stockholm. Bredvid ligger en tröja som jag köpte på loppisrundan med Karin.

Maten var toppen iaf och Mikas jobbarkompisar var jättetrevliga, jag behövde inte alls känna mig utanför.

Efter käket gick vi vidare till Spegel för att se Tomas Andersson Wij, Jennie Abrahamsson var förband.
image219
Här är Jennie, jag var juh där för att se Tomas men hon var jättebra. Sjöng fantastiskt.

image220
Få män passar i vita jeans, Tomas AW gör det! Så grym är han. Han e bäst!

image221
Här sjunger de tillsammans. Tokfint må ni tro! Jennies skiva ska inhandlas snarast!

Efter konserten så drog Mika och jag vidare till Wasteland. Där träffade vänner och lyssnade på The Scrags och Isobel and November. Väldigt trevligt det oxå :) Sandra var där och fottade för GD, hon var vacker som en vårdag som alltid. Kul att få umgås lite med henne oxå, blir tyvärr inte allför ofta.

Så nu förstår ni att jag hade typ den bästa fredagen någonsin.

Kram på er!

Bästa fredagen!

I fredags hade jag den bästa dan på länge. Den började med att jag sov ut. Sen ringde Karin och frågade om jag skulle hänga med henne på Loppisrunda, Så det gjorde jag. Vi sågs på brynäs och rotade igenom röda korsets butik där, sen fortsatte vi till bomhus centrum och butiken där. Sen gick vi hem till Karins pappa och åt smörgåsar och lånade Eriks bil. Sen åkte vi till Valbo och loppisen där.
Både Karin och jag hittade en hel del grejor. Karin köpte bland annat en helt underbar rosarutig klänning.
Det är bra med Karin å mej, vi har helt olika storlekar så vi behöver aldrig bråka om nån klänning :)

 Denna outfitt bar jag under loppis rundan. Klännig från H&M och bolero från Cubus, båda reafynd!



Jag köpte några sjalar :) Bla en stor. Jag köpte oxå en underbar svart underklänning, jag börjar bli lite smått besatt av dessa underklänningar, men de är ju så vackra. Jag köpte oxå en fin brunburk. Några skärp. Och strumpbyxor såklart. De har bäst strumpbyxor på loppis! Helt oanvända oxå :)

image217

Hittade ett helt underbart bröllops foto på Kungen och Silvia i guldram, ett måste i ditt kök sa Karin, Ja tack sa jag :) Så det fick följa med hem oxå.
Nu fattas bara en Jesus tavla hemma hos mig så är min tavelsamling komplett :)

På äventyr med Eva

I veckan var jag på äventyr med Eva, vi tog en tripp till Huvudstaden. Jag tror vi båda behövde komma bort och ut i det underbara vårvädret.
Det var helt underbart iaf. Har alltid så kul med Eva.

image208

Självklart åkte solglajorna fram i den underbara Stockholms solen.



Vi placerade oss på en uteservering i solen och åt grekisksallad och drack cider och öl.

Vi hann även med att springa i lite affärer och vandra på söder och i hamnen.

Bold As Love

Jag är lite smygkär i sångaren i Whyte seeds. Det har nog med frillan att göra. Love It!!!
image207

Regntungaskyar

Idag är det regntunga skyar, städning å skola.
Då får man försöka hålla humöret upp genom att drömma sig bort till en filt mitt på savannen, med giraffer, lejon och thompsongaseller i fjärran. Och solen som strålar ner på savannen.

image205

Eller om det känns för avacerat kan man bara drömma sig bort till valfri krog och musik. Och Dans dans dans!

image206

Denna bild tog min kära vän Lollo i lördags, när vi dansade :)

Ibland är det skönt att få drömma sig bort lite.

Eller vad tycker ni?


Så vacker

En av de absolut vackraste kvinnorna genom tiderna.

image204

Audrey Hepburn.

RSS 2.0