Kejsarkrona
I mormor och morfars trädgård.

Lycka


Lycka är att buda hem en oanvänd(Japp prislappen satt kvar å allt) Ida sjöstedt tylldröm för en spottstyver på Tradera. Den enes skräp, den andres guld!
Ja jag erkänner jag är materialist och ting gör mig lycklig....i alla fall för stunden :P
Förövrigt blir det inte så mycket shopping nu. Spar ju till ett bröllop :)

Favorit blommorJag älskar verkligen färgen på denna orkidée. Den är svår att beskriva men typ blekrosa.

Trädgårdsblommor från Mormor och Morfar. Somrigt!

You and Me, Baby!


Frukost


Ny-upptäckta favorit-ostar


Ekologisk färskost från Castello, upptäckte här om veckan att det kommit med en ny smak. Pikant. Såååå god. Och utan massa tillsatser å skräp. Ockelbo Red Hot. En mild ost med stark chilli i, bästaste combon och mitt nya beroende :)

Tunga dagar

Det börjar närma sig midsommar nu. Vi var i stort sätt alltid ihop då.
Kanske är det därför allt känns väldigt mörkt just nu.Mys på favoritplatsen i soffan


Vill ha...


Trötthetsväder

Oj vilket kattsovar-väder det är idag.

Jag sov till HALVELVA imorse! Hahahha men antar att min kropp behövde det efter en stressig student-vecka på jobbet.
Inte är jag nå piggare nu för det :P Men jag skyller på lågtrycket. Tog mig ut på en liten motionsrunda i alla fall. Men ska jag vara ärlig så blev det mer promenad än löpning. Men det var skönt med frisk luft i alla fall :) Jag klarade mig undan det värsta regnet oxå.
Men nu duschar det ute ser jag.

Jag sov ganska oroligt inatt. Mardrömmar och magknip.

Nu ska jag storstäda. Och handla lite. Sen kommer Hanna förbi en sväng :) Skönt med lite sällis, speciellt eftersom Micke åkte iväg på jobb imorse.


Nya tajts

Idag kom Micke hem. Han överraskade mig genom att komma till jobbet när jag slutade :)

När vi kom hem blev det en tur ner på stan.
Jag hittade världens finaste löpartajts på Stadium nersatta till halva priset så de fick ju följa med hem. Så fick även en löpartidning. Sen gick vi och köpte sushi till middag.Ursäkta det korta inlägget men jag är så trött att jag håller på svimma!

Löpträning i värmen

I förmiddags blev det en liten löprunda. Jag har längtat sååå efter att få jogga och tänkte göra det igår kväll, men då var jag för trött. Så det blev ut i värmen idag istället. Så otroligt skönt. Även om jag joggar så sakta att en pensionär inte skulle ha nåt problem att springa om mig. Eftersom jag precis börjat med min löpträning är jag väldigt noga med att inte ta ut mig. Därför joggar jag verkligen i snigelfart. Men det är svårare än man tror att jogga sakta. Ibland vill man bara bränna på. Då är det bra att man har pulsklockan. Med den kan man ju ha koll så man inte ligger för högt.

Så här svettig å härlig var jag när jag kom hem!

Jag är ju glad å nöjd ialla fall :) Det är det viktigaste, sen att man luktar apa och ser ut som en likadan det är ju bara petitesser!

Premiärbad i ån!

Igår utfördes årets första utomhusträning inför Vansbro simningen. Maria Larsson kom och hämtade upp mig i stan så tog vi bilen ut till badplatsen i Hagaström.

Väl på plats gjorde min fina mor oss sällskap. Det var cirkus 17-18 grader i ån. Men förvånansvärt en hel del folk på playan. En del(okej ganska några) badade till och med.

Vi satt å pratade i solen på en filt en stund, sen bestämde vi oss för att prova på ån. Ganska kallt var det. Men eftersom vi var tre vikingar som peppade varandra så kom vi i ganska fort. Sen blev det såklart en del simning. Vi simmade bort till en brygga....ca 600 meter gissade vi på. Vi var nog i ungefär en kvart. Ganska lagom för första utomhusträningen!

Är så otroligt glad att mina Vasatjejer har flyttat tillbaka till stan och att jag har börjat umgås med dem igen! Det är den exakta rätta tidpunkten i livet känns det som. Kanske att Ida har ett litet finger med i spelet :)

När jag kommit hem från Hagaström smsade Linda och frågade om jag vill hänga med på en promenad i Hemlingby. Och det ville jag juh. Det blev 5 kilometer i skogen och en massa mygg. Men supertrevligt! Det kanske låter extremt klyschigt men jag uppskattar verkligen de små sakerna i livet på ett helt annat sätt nu.

Som ni förstår var igår en väldigt lyckad ledig dag. Men framåt kvällningen var jag extremt trött. Så jag och Micke-fästmannen slog igång en film. Litte shop of horrors blev det, orginalet från 1960. Mycket bra. Och en väldigt ung Jack Nicholson som masochist hos tandläkaren var ganska kul faktiskt :)


Eftersom jag var väldigt trött la jag mig tidigt. Sen drömde jag om Ida. Vi satt på golvet i hennes flickrum och pratade. Jag lyfte på en prynadskudde i hennes säng och luktade på den. Den luktade Ida. Sen fick jag krama henne . En fin dröm.Tom PettyJag antar att de flesta flickor som växte upp med den här musikvideon var stört kära i Johnny Depp. Dock inte jag. Jag var kär i Tom Petty, och är nog fortfarande det....

(Observera Joey från Vänner i slutet)

Sorg

Det är konstigt det här med sorgen. Hur den kan sätta sig fysiskt på kroppen. Sorg uppfattas väl i stort som en psysisk känsla. En saknad, ett brustet hjärta. En fruktansvärd tomhet.

Men det är konstigt hur den sätter sig på kroppen oxå. Man blir orkeslös. Trött.
Och jag har för första gången i mitt liv tappat min aptit. Jag glömmer bort att äta. Måste påminna mig själv.

Dom säger att det blir bättre med tiden. Jag hoppas det. Men som förut, det kommer det aldrig bli igen....

RSS 2.0