Om en mycket speciell julklapp

Jag måste varit extra snäll det här året för jag fick de bästa juklapparna någonsin!

En hel del pengar (vilket är toppen nu när vi ska flytta).

Sen fick jag ett jättebra Dior sminkset av syrran.

Och en Sodastreamer av mamma och pappa. Vilket var super eftersom jag typ blivit beroende av Loka, nu kan jag göra mitt eget bubbelvatten :)

Även om alla Julklappar var fina så var den jag fick av Jens något alldeles extra!
En klocka!

Den är designad av en åländsk konstnär och one of akind!

Det fantastiska med det hela är att jag verkligen har letat efter en väggklocka till den nya lägenheten. Men inte hittat nån som känts bra. Åsså får jag den här av Jens å den är bara på pricken vad jag vill ha :) utan att jag ens önskat mig den :)

Så fin


Mon amie

Idag kom Micke hem från Lidköping :) Och han hade med sig julklappar till mej. Från sin syster och mamma. Av Nina och grabbarna fick jag härliga badbomber och hudkrämer :)
Av min "svärmor" fick jag porslin. Såååå otroligt vackert! Mon Amie från Rörstrand.
Så ser den ut!

Så otroligt gulligt att skicka med massa fina julklappar, de hade de verkligen inte behövt!

Alice



Hur lovande verkar inte den här då? Den ska jag absolut se! Verkar ju hur bra som helst!

Sova dåligt

Jag sover så jäkla dåligt på nätterna nu, vet inte varför men jag antar att sånt går i perioder. Och just nu är jag inne i en dålig period. Idag gav jag helt enkelt upp och tände lampan vid åtta, då hade jag redan vaknat till tusen gånger under natten. Så nu tänkte jag att jag skulle få lite gjort, städa å göra julfint innan jag ska till jobbet. Så hoppas jag att jag får sova bättre kommande nätter!

Längtan

Just nu går jag bara å längtar tills vi ska flytta. Det är i stort sätt det enda jag tänker på. Jag funderar på hur jag vill inreda och läser massa inredningsbloggar å inredningstidningar. Det känns som en evighet till första februari....
Jag vill att det ska vara första februari nu! Men det är 53 långa dagar kvar...suck!

Favorit saker...


En fin gammal jordglob.


En diktbok


En tavla från loppis


Buffy


Björken utanför mitt fönster


Farmors spegel

Några av mina favorit grejor!

Favvo!



Min nuvarande favoritlåt att träna till. Perfekt på löpbandet, när man springer intervall! Så härligt gung i den!

Ledig helg!!!

Jag har ledig helg nu. Och det känns så lyxigt! Underbart! Igår kväll var jag hemma hos Sofia på födelsedags kalas. Det var så trevligt vi åt god mat och hade det allmänt mysigt. Jag å Sara stannade ända in på natten :) Åsså var det jättekul att få träffa Ella å Nova såklart, de växer så fort nu och det händer en massa, så det är lika spännande varje gång man ser dem :)


Nu ska jag ta ett härligt bubbelbad, se träffa mamma pappa, mormor å morfar :)

Lyx!

Gårdagen

Igår var en toppendag!!!
Vi städade här hemma och rensade ut två stora kassar men grejor som vi gick till Myrornas med. Tog en lite vända på stan men fönster shoppade bara, duktigt!
Syrran och Lydia kom på besök och jag lagade pasta och räk-sås åt oss alla. Efter maten fikade vi lussebulla som de hade med sig..mums. Alltid så underbart att umgås med dem :)
På kvällen tog vi det bara lugnt, gjorde varma mackor och kollade på Buffy!

Sol

Jag kan inte beskriva lyckan jag kände när jag vaknade imorse, tittade ut genom fönstret och såg en klar blå himmel och sol. Underbart! Och helt plötsligt kände jag mig inte så trött längre!!!

RSS 2.0