Hulken

Tim roth är med i den nya hulken filmen. En stark anledning till att se den. Han är en av mina favvo skådisar. Mums. Edward Norton är oxå med. Dubbelmums.
image400

Drömma

Jag somnade gott igår kväll med tanke på att jag gick upp kvart i fem igår morse.  Drömde väldigt intensivt, om Uppsala, David och Gejke. Konstigt, det var en sån där dröm som är så stark så när man vaknar tror man att det hänt på riktigt. Åsså blir man besviken när man inser att det inte är sant,
Det va väligt tungt att gå upp imorse iaf. Snoozade två-tre gånger. Hade gärna sovit två timmar till. Men ska inte klaga när man börjar 11, det är ju sovmorgon. Tror dock jag var så trött eftersom jag gått upp tidigt dan innan, Inte så van med det än.
Jättefint väder idag oxå, jag blir alldeles lycklig av det här vädret. Trots att jag ska jobba hela helgen :)

Violor och Liljor

Jag tycker nästan att det är som finast nu. När alla träd slagit ut och alla blommor börja komma. Iofs så har alla årstider nåt speciellt. Men det är nåt extra med tiden precis innan skolorna slutar. Idag när jag gick hem från jobbet som växte det massa violer på sidan av vägkanten, jag älskar dem, de är så fina på nåt sett. Min favvoblomma är iofs påskliljan men violer ligger nära. Om man får en dotter nångång i framtiden så kanske man ska döpa henne efter en blomma. Ja man kan ju inte direkt döpa henne till Påsklilja, det skulle ju låta lite suspekt. Så då kanske Viola skulle funka bättre. Man skulle ju iofs kunna döpa henne till bara Lilja, det skulle va fint. Men Viola tycker jag är hemskt fint oxå, för när jag var liten kände jag en snäll å gullig tant som hete Viola, hennes man hete Bertil och de bodde i huset mittemot vårt.

image397

Lasse Lindh

Jag älskar Lasse lindh, jag är lite kär i honom.
Ja, jag röstade på honom på melodifestivalen, och alla som inte gjorde det borde skämmas.
image394
image395
image396
Han är bäst!
Så så fina små sånger. Åhh vad jag tycker om Skyll på mig. Och du skär, Och alla andra låtar, älskar nya skivan, älskar alla skivor.
Och han verkar så grymt jordnära oxå.
Det är bara att spana in hans hemsida så fattar ni :)

Det snurrar i min skalle..

Det är väldigt förvirrat i Åsas huvud just nu. Ont i magen har jag oxå.
image392

Varför kan inte allt vara enkelt för bara?
Jag saknar D.

Grönt

Grönt är en fin vårfärg, speciellt på träden.
image390
Jag har en gul,grön vår jacka. Jag känner mig nästan som ett träd i den.

Nu vill jag ha uppvärmda sjöar, åar och hav, Så man kan simma, långt långt ut.

Helgen som passerade!

Nu är helgen över. Jag hann med mycket. Jobbade hela fredagen och lördagen. På lördagen efter jobbet blev det fest med några jobbarkompisar och deras bekanta. Det hela slutade med att Mimmi och jag hamnade på Hang loose, mycket trevligt. Skit kul att gå ut med Mimmi, det händer inte så ofta. Men nu ska det bli skärpning på det :)
Söndagen spenderades i Hemlingbyspåret med en vän. Vi kändes så duktiga efter det så vi var tvungen att åka till Tennstopet, sitta på deras mysiga innergård å fylla på kaloriförrådet...hehehe. Sen utnyttjade vi det faktum att min vän har en bil å åkte å handlade. Efter det väntatde tvsoffan och Skins. En mycket bra helg med andra ord :)

Hoppas ni oxå haft det gött!

Finaste, kattgrabben

Måste bara får skryta lite, med en bild på mitt troll :)
image389

I badet

Det är verkligen vardagslyx att lägga sig i ett härligt skumbad istället för att stressduscha.

Mmm härligt!

Ingen rubrik, ingen fantasi

Idag gick jag hem till mormor och morfar en sväng. Mycket trevligt. Fikade och åt jättegoda, ja världens bästa köttbullar. Igår umgicks jag med Eva en sväng. Var även hemma hos mamma och pappa.
Här kommer lite blandade bilder.

   
Lite hav å lite mårdängsjön :)
image374

   
Usch vilket dåligt blogg inlägg detta blev...har helt enkelt ingen energi....
Kram på er!


No more tears

Igår köpte jag ett nytt shampoo. Det lovade No more tears. Det tyckte jag lät väldigt skönt, å va härligt att slippa gråta å vara ledsen, och bara få vara lycklig resten av livet.
image368

Nu har jag tvättat håret...så det är bara att hoppas att den håller vad den lovar.

Om sömn

Jag vet inte om det är för att jag har missat så mycket sömn den här veckan eller om det är dunderförkylningen. Men jag var så tung i huvudet när jag vaknade imorse, hade lätt kunnat sova några timmar till. Drömde konstigt oxå. Men det var rätt skönt att gå upp också.
Igår när jag satt i kassan kom Ida, Karin och Benno och handlade av mig. ida var hemma på en snabbvisit. Hon hade varit på en konsert på konserthuset. Jag blev så glad av att se henne iaf. Jag måste åka till Uppsala å hälsa på snart :)
Efter jobbet kom My och hämtade mig och min cykel. Vi åkte hem till henne och erik och åt hemmapizza och kollade på filmen 27 dresses.
image364
Den var så där. Jag gillar dock Katherine Heigl, hon e cool.  Och killen som spelar hennes flört i filmen är så snygg!  Han spelar även cyclops i X-men, jag å Maria älskar x-men!
image365 image366
Mmmm Yummie!!
image367
Dregel dregel............

Om en vacker sång...

Nu kommer ett kort litet inlägg om en vacker sång, det blir kort, för jag är så fruktansvärt trött...blev det samma sekund som jeg steg in genom ytterdörren tror jag,
Ja iaf Live with me heter låten, med Massive attack...den är ena av de absolut sorgligaste, svartaste...mörkaste vackraste kärlekssångerna någonsin tror jag. Och musikvideon ska vi inte ens tala om...inte mycket hopp kvar där för henne, snacka om att dränka sina sorger. Trots allt detta tycker jag om den väldigt mycket. Lyssna på den!

Vårregn

Imorse vaknade jag till ett vårregn, jag vet inte varför men det är något magiskt med att vakna till ett regn. Man känner sig så harmonisk.  Man vill bara ligga kvar i sängen och lyssna till regnet som slår mot fönsterrutan.

Men jag gick upp och ner i torkrummet och hämtade upp den sista tvätten.
Känns faktiskt som jag för en gångskull sov hyfsat bra inatt. Jag drömde en massa, om Emma. Jag drömde att jag var och hälsade på henne i Madrid.
Jag saknar verkligen Emma. Jag saknar att sitta i hennes soffa och äta popcorn eller nybakt bröd. Jag saknar att prata om mina killbekymmer med henne. Och jag saknar att springa på tygaffärer och loppisar med henne.

Kylig torsdag på balkongen

Idag har det varit riktigt kyligt...men jag kan ändå inte låta bli balkongen.

Jag är allt jag önskar och vill bort från....

Nu fyller Tomas Andersson Wij´s röst hela min lägenhet. Så vackert, så sorgligt, så hoppfullt!

Några favvo låtar:

Enklare än så
Sången om dig och mig
Värmlans indianer
Snart är vi framme
Gör nånting vackert
En värld som förtjänar dig
Du skulle tagit det helt fel
Jag har ett minne utav oss
Vår kärlek
Ett slag för dig

Egentligen gillar jag precis alla Tomas låtar, men vissa känns ju lite mer i hjärtat. Sången om dig och mig kan jag nästan inte lyssna på utan att gråta. Jag antar att den påminner mig om nåt.

Och Enklare än så beskriver väl rätt bra hur mitt liv ser ut just nu.
Ett slag för dig får mig att tänka på någon man tycker om men inte kan vara tillsammans med, ett förhållande som man förtvivlat försöker ge hjärt och lungräddning.
Det är vad jag associerar dessa låtar med, egentligen kanske de handlar om nåt helt annat....vad vet jag....


Kram på er!


Tänder och händer

Idag gick jag upp väldigt tidigt, trots sen sänggång och dålig sömn. Känns som jag konstant sover dåligt just nu, men det blir nog bättre. Beror nog på att jag inte känner mig riktigt trygg i mig själv just nu, men jag jobbar på det(oj nu blev det väldigt personligt där) Anledningen till att jag gick upp tidigt var iaf att jag skulle på tandläkarbesök. Det gick jättebra, jag fick MVG och massa beröm. Så skönt när man får höra att man skött sig. Hon sa till och med att jag skötte mig så bra så nu kunde jag komma med 1 1/2 år mellanrum istället för 1 sa hon, men jag vet inte, det känns ju bra att kolla upp det en gång om året ändå :) det där får pappa bestämma hur han tycker jag ska göra.
På vägen hem stannade jag vid Ica Söder å handla de lite.
Planen var att jag skulle somna om när jag kom hem. Men det kommer jag nog inte kunna göra, blev ju så pigg å glad.
Var ner i källaren en sväng å bokade tvätttid till imorgon. Tänkte försöka storstäda här hemma idag oxå.
Och plugga lite.
Hoppas ni får en bra dag oxå :)
Min verkar mycket lovande :)

Kram på er!

Solnedgång!

Så fint!
image360
Havet, havet , havet....älskar det!

Låtsas

Nu ska jag gå emot mina principer och leka modebloggare en sekund.

Så (med fjortisröst) Här kommer dagens outfit bild :P
image357
Och två till kunde inte bestämma mig,

Observera nördbrillorna, de är ett måste denna säsong :P Iallafall på Åsa.

Svårt att låta bli!

Vissa saker är svåra att låta bli även fast man vet att man inte borde.

Ja många saker, som till exempel de här penséerna(stavning?)
image353

Balkongen blev vacker iaf :)


Kram på er!

Nog med depp!

Nu får det va nog med depp.
Man kan ju inte gräva ner sig.
Man kanske ska gå ut på balkongen och läsa lite.

Blue Monday

Idag är det verkligen så. Jag känner mig alldeles tom inuti. Kan inte förklara varför, vet inte varför. Konstigt. Ska sysselsätta mig massor idag så att jag inte hinner tänka så mycket på det. Då kanske det försvinner :)
image347

Uppsala i bakgrunden.

Snygga Karlar!

Jag tycker att Hollywood kändisar, ja kändisar i allmänhet är rätt så ointressanta. Men det finns ju såklart några snyggingar. Tex de här.


Utflykt med My!

Igår åkte jag och My på utflykt. Vi tog bilen till Nacka och David La Chapelle utställningen. Vi åkte strax efter åtta på morgonen. Utställningen öppnade elva, vi kom dit ungefär 20 i så vi satt i gräset och nöjt av det härliga sommar vädret en stund. Området runt fotografiska museét var verkligen mysigt å fint. Gamla tegelhus och mycket grönska.
image340

Utställningen var helt fantastisk. Det var så gulligt av My att åka bara för min skull. Men jag tror hon hade trevligt oxå :) Jag köpte tre vykort som ska ramas in och en fotobok.
image341
image342

Vi var hemma i Gävle vid två igen. Då blev det lite vila och mat för mig. Sen cyklade jag iväg till Strömvallen och jobbet som fotbollsbiljettsförsäljare för Gif. Det gick riktigt bra, nästan inget som krånglade för en gång skull. Rätt mycket folk i det fina vädret. Och Gif vann!!!! Gissade om jag tjoade när det blev mål. Vi kan ju inte se matchen från biljetten luckan, men vi hör den :) De behövde verkligen den här poängen. Toppen!

Kom väl hem från jobbet vid strax innan tio, då blev det sängen nästan på än gång. Jag har missat så mycket sömn den här veckan så jag behövde vekligen lägga mig i tid. 
 
Nu ska jag cykla iväg till jobbet(mitt andra jobb) snart och jobba ett kortis pass i café 11-15.

Kram på er!

När jag är hos dig

Igår kväll tog jag en promenad hem till mamma och pappa. Tror jag slog nytt rekord, har nog aldrig gått så snabbt.
Det va jätte skönt att gå iaf, jag gick vid fem och då var det fortfarande strålande sol. Väl framme i Hagaström bjöds det på jättegod fisksoppa, mammas hemlagade. Jag fick massa Molle mys oxå :) Men bestämde mig för att låta honom stanna kvar ett tag. Jag ska vara borta en del, jobba på lördag osv, så jag tyckte att han kunde stanna där ett tag :) Då blev mamma och pappa glada oxå.

Mormor hade skickat med en helt underbar klännig åt mig :)
image339
Hon har sytt den själv.

My och jag bestämde att vi ska åka på David LaChapelle utställningen imorgon, Vi skulle gärna ha nån med oss, men alla verkar jobba eller gå i skolan. Men om det är nån som vill följa med så är det bara att säga till :)

Kram på er!

Morgonfrilla!

image338

Sådan här tjusig morgonfrilla vaknade jag med imorse, så går det när man lägger sig med fuktigt hår.
Observera det pluffsiga ansiktet, speciellt ögonen :)

Det tjusiga halsbandet har jag fått av mormor och är en favvo, bär det nästan jämt. Det är liksom lagom diskret, men endå coolt.

Sov oförskämt bra inatt iaf :) Förmodligen därför att jag sovit dåligt två nätter i rad.
Johan gick upp sju och jag somnade om tusen gånger innan han kom in och gav mig min morgonpuss.

Tisdag

Idag är det tisdag, lite halvmulet ute. Jag ska plugga. Ikväll ska jag hemma till mamma och pappa och äta fisksoppa, då kanske jag tar hem Molle, om jag får.

Inte så jätteintressant dag med andra ord :)

Kram på er!

Här kommer ett träd....

Det är faktiskt inte sunt att vara vaken så här tidigt och blogga å lyssna på Kent.
Förstår inte riktigt varför jag gick upp, men jag antar att det var för att jag inte kunde sova. Nu ska jag iaf göra ett försök att krypa ner i min underbara säng igen.

Här kommer ett träd så länge..
image336

image337

Va tvungen att fota det när jag vandrade hem till Mik, det va ju så så fint!

Kram på er!

Japp nu är det vår!

image335

Dejligt!

Vänner och Vin

På Valborg var jag ut och åt en ypperst trevlig middag med mor och far. De hade bokat bord på Cinque. Där åt vi den godaste Carbonaran som jag någonsin ätit.
Jag vill bara understryka en sak, min mor och far är bäst! Så är det bara.

Sen senare framåt kvällen så kom några vänner hem till mig. Vi spelade spel drack vin och hade allmänt party :)




Vem försöker de lura?

När amerikanerna behöver en tjej som ska spela nörd i en film eller tv-serie så tar de en skitsnygg, normalviktigt(eftersom alla andra amerikanska skådespelerskor är anorexa). De klär henne i lite mönstrade kläder, tandställning och glasögon. Så voila! Så har de en fuling. Jag säger bara en sak. Vem fan försöker de lura?

image325

Hon e ju skitsnygg!

RSS 2.0