Sjukdomar, sjukdomar

Åhh va less jag är nu. Min kropp vill inte riktigt som jag vill. Igår mitt på dan på jobbet så började jag få huvudvärk och se lite suddigt så jag gick och tog min migränmedicin. Men det släppte inte utan blev bara värre å värre. Tillslut hade jag så ont att jag inte kunde prata. Då blev jag avbytt, sprang in på toa och spydde. Fick så attackont att jag verkligen trodde att jag skulle dö(och då är jag ganska migrän-härdad) så pappa fick komma och hämta mig. När jag kom hem däckade jag. Jag kan nog ärligt säga att detta var det värsta migränanfallet på ca 3 år även om det är svårt att jämföra ett med ett annat.

Migränen har ju hållt sig på hyfsat bra nivå den senaste tiden men tyvärr eskaletrat på sistånde på grund av att de hänt mycket i mitt liv nu. Men jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre igen. Jag försöker som sagt focusera väldigt mycket på kosten och motion just nu så jag hoppas det ger resultat! :) Sånt brukar kunna påverka migränen. Ska oxå försöka byta läkare igen. Och se om jag kan få mer hjälp!

Lördag

Okej har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna. Mest för att det inte hänt så mycket intressant. Jag har jobbat. Och vattengympat lite :P

Nu ska jag iväg på en morgonpromenad med Mika. Vi skulle egentligen joggat med jag vaknade med halsont :( Så ja det får bli en promenad istället. Tråkigt men det är dumt att överanstränga sig när man känner att det är nåt skit i kroppen. Det sista jag vill nu är att bli sjuk.

Förövrigt jobbar jag hela helgen och det känns faktiskt bra. Tror det är bra att jag sysselsätter mig. Focuserar på vardagen.

Massa kramar Åsa!

Migrän-dagar

Har haft ett par migrän dagar. Och det känns ungefär som om jag blivit överkörd av en lastbil. Jag önskar inte ens min värsta fiende migrän. Fy fan!

Mums



Mmm Erik Hassle så yummie! Och jag älskar verkligen den här låten! Hans bästa hittills måste jag nog säga!

Tisdag morgon

Frös ganska mycket inatt och när jag vaknade kände jag mig lite tjock i halsen. Vill verkligen inte bli förkyld just nu.
Så jag tog en special drink för att försöka hålla bakterierna borta.


Nu blir det lite frukost. Sen gymmet. Och Poolen. Och ett kvällspass på jobbet.

Ekologisk LÄTT yoghurt

Åhh äntligen hittade jag en ekologisk LÄTT yoghurt. Har bara hittat ekologiska "vanliga" fil och yoghurt. Underbart. Man vill juh kunna äta ekologiskt även när man försöker äta lite smalare :)



Är så glad att det dyker upp mer ekologiska produkter i butikerna :)

Frukost


Jordgubbar, Ekologiska Branflakes och sojamjölk...sååå gott!

Det är första gången jag provar den här sojamjölken, blev så glad när jag hittade en ekologisk, blev ännu gladare när jag såg att den oxå var osötad.
Och det här är absolut en ny favoritprodukt måste jag säga. Jättegod. Jag var faktiskt lite rädd att den skulle smaka illa. Men som tur var så är den jättegod!

Dagsformen

Lägger ut en bild på mig i joggingkläderna.

Den här bilden säger väl egentligen inte så mycket förutom att vi har jäkligt stökigt i hallen(mitt fel, alla mina grejor som jag inte håller ordning på)

Fina Väskan!

I helgen så har min mamma och pappa varit på en kryssning till Riga med Anna och Brian.

De hade med sig en present från Anna och Brian när vi hämtade dem på stationen. En stor kasse från Friis & Company......

.....bådar gott må jag säga.

.....i kassen låg den mest fantastiska väska inlindad i ett fint paket.
Otroligt att de tänkte på mig. Så snällt. Anna sa att när hon och Brian såg väskan så tittade de bara på varandra och sa: Åsa! i kör. Så kul :)
De hade även köpte fina Charlie Chaplin-servetter åt Micke.

Perfekt assocesoar till grabb-kvällarna här hemma :)

Av mamma och pappa fick vi en sån där "väska" med öl, 24 pack. Sånt går ju åt varma sommarkvällar på balkongen :)

Tack ni snälla för de fina presenterna :)

Joggingtur med Mika

Mika släpade precis med mig till Hemlingby.

Det blev ett varav i 2,5 km spåret och jag joggade hela vägen! Kors i taket. Jag som inte ens kan jogga. Trodde jag i alla fall innan :)

Mika var så peppande och bra :) Jag hoppas det blir fler turer till Hemlingby med henne :)

En inspirerande brud!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article13063370.ab

Den här tjejen blev man ju riktigt peppad av :)

Kettlebell och vikt

Här om dagen gick jag förbi Rusta och köpte en kettlebell så jag kan svinga den här hemma. Det är grym träning!

Köpte även en vikt som jag kan köra "klockan" med. Absolut två av mina "hat" övningar. De är så dryga och jobbiga att göra. Därför måste jag göra dem :) För då vet man att det ger resultat!

Mitt Kostschema

Satte mig ju som sagt och skrev ett kostschema här om dagen.
Så här ser det ut!

Sitter lämpligt nog på kylskåpet nu ;)

Det går framåt

Igår blev det 40 minuter på crosstrainern. Min kamp mot crosstrainern går framåt i alla fall :)

Dagens frukost

Igår satte jag mig ner och skrev en liten kostplan. Jag har en bröllopsklänning att komma i till vintern och jag VÄGRAR se tjock ut på mitt bröllop.



Så detta blev dagens frukost. En tallrik havregrynsgröt med mjölk och bär. Kanel på det. Och två koppar kaffe med mjölk. En bra start enligt mig i alla fall :)

Urban Outfitters

Urban outfitters är min all-time favorit affär. Jag skulle kunna bo i deras butik i Köpenhamn. De har ju även en butik i Stockholm, men jag vill heller bo i Köpenhamn :P

Allt där tilltalar mig, kläderna inredningen och prylarna.

Det är den enda butiken som jag beställt kläder från och verkligen blivit nöjd med ALLT! På nåt sätt antar jag att min lite rulltiga kroppsform funkar med deras kläder :)

Och för att inte tala om inredningen. Om jag fick bestämma skulle väl hela vår lägenhet vara urbanoutfitters å loppis-fynd :)



Jag tycker inte om att få ha-begär eftersom jag försöker konsumera mindre. Men när jag går in på UO´s hemsida så vill jag verkligen ha allt! Illa :P



En fin sång



Ida tyckte om Sofia Karlsson mycket.
Den här sången går på repeat här hemma nu.

Igår hade jag en fin dag ute i Hagaström med Idas familj.
Sorgen blir lättare när man får dela den.
Och jag är så tacksam för sådana stunder.
Bara att få hålla Gustavs hand en stund.
Sitta i trädgården och prata med Lena och Benno.
Bara få vara.

Det är svårt att skriva och beskriva hur det är.


Till Anna

Och alla ni andra som är nyfikna.

Här kommer bilder på ringarna som jag hämtade ut idag.

Kameran har några år på nacken så håll till godo.




Enkla guldringar precis som jag/vi ville ha det. Inga stenar och krimskrams. Lagom breda enligt mig. Men allt sånt här är ju såklart en smaksak. För mig var det viktigt att ringen skulle kännas som en del av mig så jag kan ha den på jämt. Jobbigt med en stor sten eller så som är i vägen när man använder händerna. Jag ville inte heller att den skulle vara alltför smal. Och inte för tjock heller, man vill ju ha plats för vigselringen bredvid :)

Yesterday.....


Dagens frukost



Jag vet, jag är helt insnöad på pannkakor å våfflor å sånt. Men det är ju så gott!!!

Träningsdag

Efter en lite lugn period med migrän och grejor, ungefär en dålig vecka, så tog jag mig till gymmet igår. Sååå skönt. Gymmade en timme med Maelona, sen blev det 30 min på konditionscykeln efter det. Svetten rann.
Tog några minuter vila och fick i mig mellanmål.

Sen blev det 1 timme djupvattenträning. Då fick jag chans att testa mina nya handleds/ankelvikter. Jag hade dem på anklarna eftersom vi har motstånds handskar på händerna. Och det kändes som de tog riktigt bra. En del övningar blev rejält mycket jobbigare. Tänker köra dem på vattengympan ikväll oxå.

Bilden är tagen från swimshop där jag inhandlar dem och mycket att annat av min vattentränings/simutrustning. Kan verkligen rekommendera det stället!

Efter gruppträningspasset simmade jag 30 min oxå.
Så man kan säga att det blev 3 timmars träning igår. Kändes jäkligt bra.
När jag tränar så mår jag bra på ett speciellt sätt.
Jag behöver det verkligen nu känner jag.

Bröllopsplanering

Ja nu har man ju börjat fundera lite över bröllopet och så.

Det är en heldel att tänka på :)

För det första vill jag verkligen komma iform.
Det ville jag ju ändå men nu har jag verkligen ett mål att sträva mot.
Så jag får helt enkelt vrida upp träningen och kosten ett varv.

Träningen har ju funkat riktigt bra på slutet så där behöver jag bara göra några finjusteringar.
Kosten har däremot varit en riktig katastrof de senaste två veckorna så där måste jag tänka om helt! Ordentlig skärpning alltså.

Ja jag vet Micke älskar mig precis som jag är. Tyvärr gör jag inte det själv och jag kan inte acceptera den här övervikten jag lagt på mig. Men motivationen finns där så nu är det bara att köra :)

Jag vet på ett ungefär vilken klänning jag vill ha....och jag vet att jag vill ha den i storlek s eller m INTE l.
Jag vet oxå att jag vill göra brudbuketten själv.
Och att vi vill ha en stor fest.

Nu är det bara detaljerna som behöver ses över :P

RSS 2.0