Ny Frilla!!!!!

Ikväll har jag varit lite försökskanin/hårmodell på FunkyHair som ligger i samma lokal som jobbet.
De hade friahänder, det va superspännade. Och jag är så nöjd.
Ni kommer knappt känna igen mig :P

Här kommer bilder!!!


image42

Ursäkta den dåliga fotokvaliteten...har ingen bra kamera.

image43


image44




Så ser det ut gott folk!

Kram!

Vi har syndat

Nu har vi gjort det.....

Jag och Daniel tog en sväng ner på stan efter jobbet. Jag skulle bla till apoteket och köpa migränmedecin och idominsalva för läpparna. Sen gick vi förbi Sara K's nyöppnade butik Kriss, den var toppenfin och där fanns många fina kläder för lite mognare kvinnor eller va man nu ska säga. Jättefint iaf :) Dit ska jag släpa med mamma snarast.
 
Ja och nu till saken...det va på hemvägen vi gjorde det. Det började med at vi tänkte att vi skulle in på Ica Söder och handla lite middagsmat, vi köpte lite potatis, korv och skinka till pyttipanna.
Då hände det! När i nästan var framme vid kassan.
Vi syndade.
Vi gick förbi Ben&Jerrys kylen, och kunde inte motstå frestelsen. Vi köpte ett paket New York Super Fudge Chunk, Svindyr!!! Men så god! Och paketet var en halvliter så man kan känna sig lite onyttig, men behöver inte känna sig som värsta sortens svullare...hihihi. Så vad kostade den lilla godbiten? 49.90 ett likastort GB-paket kostar 9.90, men jag kan säga att det var värt det :)

Så det var dagens synd :)

Men ibland så måste man få va lite syndig!

Tidiga Mornar

Ibland hatar jag bara tidiga mornar, när klockan ringer tänker jag, skämtar du med mig? Ska jag verkligen gå upp nu? Det är ju mitt i natten.

Nyss var ett sånt tillfälle...hade gärna sovit nån timme till, men det är väl bäst att cykla till jobbet nu så man inte kommer för sent :)

Kram!

Snart första advent

Första advent börjar närma sig...och nu måste man börja tänka på julklappar både åt andra och vad man själv önskar sig.

Jag kommer nog försöka lägga upp lite hintar här om vad jag önskar mig ;)

Puss!

Smeknamn

Många kärlekspar har små löjliga puttenuttiga smeknamn på varandra.

Nu ska jag avslöja en hemlighet...

....så har även Daniel och jag.

Jag kallar honom The Evil Monkey In My Closet. Har man inte sett Family Guy nångång så förstår man kanske inte vad det syftar på, men jag kallar honom det iaf. Jag kan dock garantera att han inte är ett dug evil utan snarare alldeles för snäll :)


image41

Han kallar mig Pluffsinuffsan. Extremt töntigt jag vet, men lite gulligt iaf. Jag tror han har fått det från en radioreklam för kattströt Toalett. Hmm för det är ju en logisk koppling?? hmm. Den där reklamen handlar om en katt som kallas Pluffsinuffsan.

Så fjantiga är vi.

Filmkväll

Idag efter jobbet hade jag och Daniel lite filmkväll....supermysigt!
Först såg vi Death proof...den va mycket bättre än jag förväntat mig. Sen såg vi Illusionisten med bla Edward Norton, den va toppen bra...ochjag tycker Edward är en suverän skådis. Filmen var verkligen lättsmält och underhållande, jag rekomenderar den.

Nu är det SNL på Kanal5 som gäller, sen sova.

Kram

Blue Monday

I lördags hade vi personalfest med jobbet. Vi var på Julgalan på LäkerolArena, det var supertrevligt. Julbord, fri baroch massa bra artister. Kanske inte direkt den musiken jag lyssnar på hemma. Men i det där sammanhanget funkade det fint.

Appropå bra musik. Idag efter middagen så kollade jag och Danne på Dvdn Queen live att wembley stadium. Så grymt bra. Man får verkligen rysningar av riktigt bra musik. Man blir liksom känslosam. Pappa har ju lyssnat på Queen enda sen jag var lillliten så man kan verkligen sjunga med oxå :) Bättre live band får man verkligen leta efter. Freddie Mercurys röst är en klass för sig och den är precis lika bra live som på skiva

Igår jobbade jag till halvtio sen cyklade jag hem till Daniel, vi kollade på filmen Hellboy. Det är ju en av mina absoluta favorit serier så det va kul att se spelfilmen. Den va faktiskt riktigt bra. Bra skådisar oxå.

Men jag tycker inte om att vara ifrån min bebis molle. Även fast jag vet att han klarar sig bra själv.


Längtar

Åhhh vad jag längtar tills man får börja julpynta, julbaka och fixa.
Julen är ju så mysigt och alla förberedelser oxå. Jag ska julpynta mycket iår tror jag :) Kanske till och med sy julgardiner.

I lördags efter att jag kom hem från Madde så gick jag, danne, lollo och erik ut... det var hur kul som helst.
Här kommer lite bilder därifrån.

image39

image40

Handyman!

Efter mer än 2 år(har tappat räkningen) har jag(eller snarare Daniel) fixat en taklampa i vardagsrummet.
Alla som kommer hem till mig(och då menar jag ALLA) brukar klaga på att jag inte har nån riktig taklampa, men nu har jag en, och den är så fin och lyser upp mörkret på kvällarna.
Det är helt suveränt att ha en egen handyman!!!

Andra saker som Daniel oxå fixat åt mig.
Smörjat Toa och sovrumsdörren så att de inte längre gnisslar
Satt upp hyllor
Satt fast el uttag som satt löst.

Plus att han precis har byggt en sänggavel hemma hos sig....Very handy!



image38


Hälsa på Madde!

Imorgon ska jag Emma och Sofia åka och hälsa på Madde i Stockholm en sväng. Ska bli så skoj! Vi ses alldeles för sällan. Sofia kommer väl förstås vilja springa i massa inredningsaffärer eftersom de just köpt hus. Men de gör inte mig nåt :) Jag gillar inredningsbutiker med.

Igår va tjejerna över en sväng, det va trevligt, vi kollade på blandannat Bonde söker fru...ojoj vilken patetisk programidé egentligen, det är ju typ koppleri. Åsså ska tjejerna försöka va så fina vänner, fastän de jagar efter samma kille...hahaha, blir rätt så underhållande. Och hon som skulle prata allvar med Anders; hon typ, slösa inte min tid om du inte är intresserad. Men hallå hon måste väl inse vad hon gett sig in i.Man får leken tåla.

Igår hjälpte jag pappa på återvinnningen en sväng.....slängde de gamla fönstren och dörrarna, skönt att man kan va till lite nytta å hjälpa till lite :)

Ikväll jobbar jag fyra timmar, det är väl den enda tiden på mitt schema som jag intetycker om, har den varannan torsdag. Det känns så onödigt att åka in å jobba fyra timmar bara speciellt när det är på kvällen. Okej om det liksom varit 8-12, men 17-21 så tråkig tid. Jaja man ska väl inte klaga. är ju bara en gång varanna vecka som tur är.

Kram på er!

Så va Halloween över!

Har inte märkt av den så mycket annat än att folk har varit alla helgona lediga, långhelg alltså. Tokmycket att göra på jobbet hela veckan. Men jag tror ändå att torsdagen va värst. Då jobbade jag själv i café, men det gick kanppt va så mycket folk, så jag fick be om assistans i en halvtimme för att hinna styra upp lite. En annan sak som jag märkte det på igår. Var väl vid ca 19 tiden då det så smått började strömma in lite tonåringar och köpa massa ägg. Som de förmodligen skulle kasta på hus. UNGJÄVLAR!!!! Märker inte föräldrarna va det håller på med? Jag kunde ju tyvärr inte neka dem att köpa ägg heller. Då hade väl de bara sagt att de skulle göra omelett.

Mamma och pappa lämnade marias cykel åt mig på jobbet i fredags. Och köpte ett ordentligt extralås, så nu har jag cykel igen, om än bara tillfälligt, så supergulligt av dem.

Nu har man börjat inhandlat julklappar, så skönt att vara ute i godtid.

Kram på er alla, nu ska jag gå å städa lite!

Din Jävla tjuv!!!

Ja så skulle man cykla till jobbet imorse. Gick ner för att hämta cykeln, men där låg bara ett isär klippt lås kvar.
Ska det va så jävla svårt att skilja på mitt å ditt??????

RSS 2.0